шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 16 моделей:
| LUX Скинути все
Гель для душу Lux Botanicals Фрезія та Алое Вера 480 мл
Гель для душу Lux Botanicals Іланг-іланг та Центелла 480 мл
Гель для душу Lux Botanicals Інжир та Олія герані 480 мл
Гель для душу Lux Botanicals Цвіт вишні та Ніацінамід 480 мл
Гель для душу Lux Botanicals Кактус та Гіалуронова кислота 480 мл
Гель для душу Lux Botanicals Іланг-іланг та Центелла 720 мл
Гель для душу Lux Botanicals Інжир та Олія герані 720 мл
Гель для душу Lux Botanicals Фрезія та Алое Вера 720 мл
Lux Cherry Blossom & Apricot Oil гель для душу 500 мл
Lux Cherry Blossom & Apricot Oil, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Lux Cherry Blossom & Apricot Oil допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Fig & Geranium Oil гель для душу 500 мл
Lux Fig & Geranium Oil, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Lux Fig & Geranium Oil — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Ylang Ylang & Neroli Oil гель для душу 500 мл
Lux Ylang Ylang & Neroli Oil, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Lux Ylang Ylang & Neroli Oil — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Freesia & Tea Tree Oil гель для душу 500 мл
Lux Freesia & Tea Tree Oil, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Lux Freesia & Tea Tree Oil — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Maxi Freesia & Tea Tree Oil гель для душу з дозатором 750 мл
Lux Maxi Freesia & Tea Tree Oil, 750 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Lux Maxi — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Maxi Ylang Ylang & Aloe Vera гель для душу з дозатором 750 мл
Lux Maxi Ylang Ylang & Aloe Vera, 750 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Lux Maxi — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Bird of Paradise & Roseship Oil гель для душу 500 мл
Lux Bird of Paradise & Roseship Oil, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Lux Bird of Paradise & Roseship Oil — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри створює рясну піну під час миття Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Lux Maxi Moonlight Cactus & Hyaluronic Acid гель для душу з дозатором 750
Lux Maxi Moonlight Cactus & Hyaluronic Acid, 750 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Lux Maxi Moonlight Cactus & Hyaluronic Acid допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри живить шкіру та піклується про неї Склад: містить не менше 94 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душу LUX. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гель для душу LUX в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гель для душу LUX. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія