искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Каталог /

Прочая туристическая посуда Petromax

Выводить
Размер картинок
Выбрано 166 моделей:
| Petromax Сбросить все
Проставки для кришки жаровні Petromax Lid Spacer for Dutch Oven (2 шт) ft-
Універсальний аксесуар для зберігання чавунних жарівень від німецького бренду Petromax. Виготовлений з міцного та екологічного бамбука. Підходить для всіх жарівень лінійки Dutch Oven, а також чавунних форм Petromax із кришками. У комплекті дві проставки. Використання: Після миття жарівні. Розмістіть проставку між верхнім бортом і кришкою для вентиляції всередині посудини. Ретельне просушування допомагає зберегти антипригарний шар і уникнути повторного прогартовування. Для зберігання кількох жарівень пірамідою. Розміщена на кришці нижньої жарівні, проставка створює стабільну опору для верхньої, нівелюючи рельєф кришки. Забезпечує належну циркуляцію повітря. На кожну додаткову жарівню потрібен окремий набір проставок. Підставка під гаряче. Підходить для невеликих посудин. Сумісна зі сталевим чайником Petromax Teakettle обʼємом 0,8 л. А також усім емальованим посудом, включно з перколятором Petromax Tea and Coffe Percolator Perkomax.
Набір емальованих мисок Petromax Enamel Bowls 0,16 л Чорний (2 шт) px-bowl
Набір з двох сталевих емальованих мисок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Підходить для гарячих і холодних страв, ви можете порціями подавати їжу на вашій кухні та на відкритому повітрі. Миски підходять для любителів пригод на природі, як і для шанувальників страв на кухні вдома. Особливості: Міцні. Легко мити. Не піддаються корозії.
Миска дерев`яна Petromax Flat Bowl Olive Wood 25 см bowl25-olive
Чаша з ручкою Petromax — це ваш універсальний посуд для нескладних пригод. Можна використовувати миску з ручкою різними способами: як ложку, миску для подачі або ополоник. Ручка захищає вас від тепла страви або каструлі; ніша дає вам достатньо місця, щоб подавати свіжі знахідки з лісу, черпати або використовувати її як тарілку для їжі біля багаття.  Вироби з оливкової деревини Petromax слід чистити лише м’яким милом і невеликою кількістю води. Після періодичної обробки невеликою кількістю оливкової олії та після кожного чищення ви повинні дати виробу з оливкового дерева добре висохнути. Виріб не повинно піддаватися впливу прямих сонячних променів. Особливості:  Можна використовувати, як ложку, миску та ополоник. Виготовлена з оливкового дерева.  Зроблено в Німеччині.
Набір емальованих тарілок Petromax Enamel Plates 18 см Чорний (2 шт) px-pl
Набір з двох емальованих тарілок від німецького бренду Petromax - це надійний і практичний вибір для кемпінгу та туризму. Завдяки своїй міцності та довговічності, вони є чудовою екологічною альтернативою одноразовому посуду. Особливості: Забезпечать достатньо місця для сервірування їжі. Легкі для перенесення та зберігання. Довговічність та стійкість до впливів зовнішнього середовища. Легко миються. Завдяки своїй естетичності та функціональності, тарілки Petromax Enamel Plates стануть відмінним доповненням до вашого походового або туристичного обладнання, забезпечуючи зручність та надійність в будь-яких умовах.
Казанок для соусу чавунний Petromax Cast-iron Sauce Pot 0,5 л st0.5
Литий чавунний ківш обʼємом 0,5 л від німецького бренду Petromax. Незамінний для приготування екстраординарних підлив і заправок на відкритому вогні. Золотисту карамелізовану цибулю, густа бешамель чи велете на основі бульйону він збагатить секретним інгредієнтом — тонким ароматом копчення, який надає лише чавунний посуд. Маленький, але солідний ківш зручно тримати в руці для повного контролю над нагріванням. А також нахиляти, виливаючи соус крізь носик. Краї носика заокруглено, щоб рідка субстанція текла вниз, а не по стінці — з цим соусником ви не втратите жодної цінної краплі. Поки ківш відпочиває від сацебелі й мірпуа, в ньому можна з легкістю приготувати порцію їжі для одного. Наприклад, якщо потрібна окрема страва для дитини. Особливості: Підходить для будь-якого джерела тепла: багаття, вугілля, печі, газової, електричної та індукційної плити, духової шафи. Збалансована конструкція з довгою ручкою: ківш зручно ставити на відкритий вогонь, тримати під час помішування, нахиляти.  Петлеподібна ручка допомагає підтримувати гарячу посудину другою рукою. Два симетричні носики із заокругленими краями точно спрямовують рідину, перешкоджаючи проливанню. Конструкцію полегшено без втрати міцності за рахунок отвору й канавки на ручці. Матеріал Висока теплоємність чавуну дає рівномірне нагрівання посудини — без точкового перегріву, здатного зіпсувати соус. Вироби Petromax мають заводський антипригарний шар. Тому виріб не потребує попереднього прогартовування й одразу готовий до роботи. Антипригарний шар міцнішає з кожним використанням. Що частіше ви готуєте у чавунному ковші, то менше продукти пристають до нього.  Антипригарний шар безпечний: має природне походження, не руйнується й не виділяє канцерогенів навіть при екстремальному нагріві. Підливу можна подавати на стіл прямо у посудині. Залишкове тепло металу підтримає температуру та оптимальну консистенцію страви. Чавун — вкрай довговічний харчовий метал. Завдяки вмісту вуглецю, у 2–3 рази більшому, ніж у сталі, чавун більш зносостійкий. З правильним доглядом може слугувати все життя.
Набір мисок емальованих Petromax Enamel Bowls 0,5 л Білий (2 шт) px-bowl-w
Набір з двох сталевих емальованих мисок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Достатньо легкі як для сталевих ємностей. Тому підійдуть шанувальникам туризму. Якщо ви шукаєте посуд, що витримає всесезонні походи, далекі експедиції, бурю барбекю-вечірки та шторм відпочинку з дітьми — емальована серія Petromax саме для вас. Комбінація сталі зі склом (емаллю) є стійкою до подряпин і деформацій, перегріву, дії води й хімічних речовин. Такий посуд здатен слугувати усе життя — хоч як вірний супутник у подорожах, хоч як улюблений сервіз на домашній кухні. Стінки закінчуються гігієнічним обідком із нержавіючої сталі, що дозволяє пити через край. Високоякісні матеріали роками зберігають свій вигляд і властивості. Емальований посуд універсальний: підходить для їди, сервірування, приготування та зберігання страв. Використовуйте миски, щоб готувати порційні закуски, маринувати м'ясо, випікати десерти. Подавайте салати, соуси, нарізані фрукти. На зберігання в них можна класти будь-що, а деякі продукти, такі як солоні гриби, потрібно зберігати лише в емальованих ємностях. Після використання посуд легко відмивається теплою водою і губкою з м’яким мийним засобом.
Набір емальованих мисок Petromax Enamel Bowls 0,5 л Чорний (2 шт) px-bowl-
Набір з двох сталевих емальованих мисок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Підходить для гарячих і холодних страв, ви можете порціями подавати їжу на вашій кухні та на відкритому повітрі. Миски підходять для любителів пригод на природі, як і для шанувальників страв на кухні вдома. Особливості: Міцні. Легко мити. Не піддаються корозії.
Миска дерев`яна Petromax Flat Bowl Olive Wood 23 см bowl23-olive
Чаша з ручкою Petromax — це ваш універсальний посуд для нескладних пригод. Можна використовувати миску з ручкою різними способами: як ложку, миску для подачі або ополоник. Ручка захищає вас від тепла страви або каструлі; ніша дає вам достатньо місця, щоб подавати свіжі знахідки з лісу, черпати або використовувати її як тарілку для їжі біля багаття.  Вироби з оливкової деревини Petromax слід чистити лише м’яким милом і невеликою кількістю води. Після періодичної обробки невеликою кількістю оливкової олії та після кожного чищення ви повинні дати виробу з оливкового дерева добре висохнути. Виріб не повинно піддаватися впливу прямих сонячних променів. Особливості:  Можна використовувати, як ложку, миску та ополоник. Виготовлена з оливкового дерева.  Зроблено в Німеччині.
Казанок-жарівня чавунна Petromax Dutch Oven ft0.5 плоске дно 0,6 л ft0.5-t
Оригінальна жаровня Petromax, яку часто називають голландською піччю, ідеально підходить для приготування їжі та випікання на відкритому повітрі або в домашній духовці. Чавунні каструлі існують з 18 століття. Вже тоді люди оцінили унікальні властивості чавуну. З казанком для розпалювання Petromax продовжує цю традицію, а також оснащує казан для розпалювання різноманітними вишуканими деталями. Якість чавуну Petromax Завдяки чудовим властивостям чавуну та особливій структурі поверхні, тепло ефективно зберігається та передається. Попередньо оброблена поверхня (витримана обробка) робить початкове запікання непотрібним, і міцний казанок можна використовувати одразу. На відкритому повітрі використовується на відкритому вогні або з деревним вугіллям. Піднятий край кришки дозволяє також класти вугілля або деревне вугілля в казанок. Таким чином, казанок нагрівається з усіх боків і підходить, наприклад, для випікання хліба. Велике задоволення від приготування їжі завдяки продуманим деталям Сковорода оснащена продуманими деталями, які полегшують користування та підвищують задоволення від приготування їжі. Міцна ручка дозволяє безпечно підіймати казанок, три ніжки забезпечують надійну опору, а отвір для термометра дозволяє перевіряти температуру, не піднімаючи кришку. Якщо ви хочете підняти гарячу кришку, це особливо легко зробити за допомогою знімача кришки Petromax. Ще одна особливість полягає в тому, що ви також можете використовувати перевернуту кришку як сковорідку. Разом з усіма цими розумними деталями казанок має класичний дизайн Petromax: кришку прикрашає елегантний логотип Petromax, який завжди символізував відмінну якість і високу продуктивність продукції.
Набір емальованих тарілок Petromax Enamel Plates 22,5 см Чорний (2 шт) px-
Набір з двох сталевих емальованих тарілок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Достатньо легкі як для сталевих ємностей. Тому підійдуть шанувальникам туризму. Якщо ви шукаєте посуд, що витримає всесезонні походи, далекі експедиції, бурю барбекю-вечірки та шторм відпочинку з дітьми — емальована серія Petromax саме для вас. Комбінація сталі зі склом (емаллю) є стійкою до подряпин і деформацій, перегріву, дії води та хімічних речовин. Такий посуд здатний слугувати усе життя — хоч як вірний супутник у подорожах, хоч як улюблений сервіз на домашній кухні. Стінки закінчуються гігієнічним обідком з нержавіючої сталі. Високоякісні матеріали роками зберігають свій зовнішній вигляд і властивості. Емальований посуд універсальний: підходить для їди, сервірування, приготування та зберігання страв. Після використання тарілки легко відмиваються теплою водою і губкою з м’яким мийним засобом.
Казанок-жарівня чавунна Petromax Dutch Oven ft0.5 на ніжках 0,6 л
Оригінальна жаровня Petromax, яку часто називають голландською піччю, ідеально підходить для приготування їжі та випікання на відкритому повітрі або в домашній духовці. Чавунні каструлі існують з 18 століття. Вже тоді люди оцінили унікальні властивості чавуну. З казанком для розпалювання Petromax продовжує цю традицію, а також оснащує казан для розпалювання різноманітними вишуканими деталями. Якість чавуну Petromax Завдяки чудовим властивостям чавуну та особливій структурі поверхні, тепло ефективно зберігається та передається. Попередньо оброблена поверхня (витримана обробка) робить початкове запікання непотрібним, і міцний казанок можна використовувати одразу. На відкритому повітрі використовується на відкритому вогні або з деревним вугіллям. Піднятий край кришки дозволяє також класти вугілля або деревне вугілля в казанок. Таким чином, казанок нагрівається з усіх боків і підходить, наприклад, для випікання хліба. Велике задоволення від приготування їжі завдяки продуманим деталям Сковорода оснащена продуманими деталями, які полегшують користування та підвищують задоволення від приготування їжі. Міцна ручка дозволяє безпечно підіймати казанок, три ніжки забезпечують надійну опору, а отвір для термометра дозволяє перевіряти температуру, не піднімаючи кришку. Якщо ви хочете підняти гарячу кришку, це особливо легко зробити за допомогою знімача кришки Petromax. Ще одна особливість полягає в тому, що ви також можете використовувати перевернуту кришку як сковорідку. Разом з усіма цими розумними деталями казанок має класичний дизайн Petromax: кришку прикрашає елегантний логотип Petromax, який завжди символізував відмінну якість і високу продуктивність продукції.
Набір емальованих мисок Petromax Enamel Bowls 1 л Чорний (2 шт) px-bowl-1-
Набір з двох сталевих емальованих мисок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Підходить для гарячих і холодних страв, ви можете порціями подавати їжу на вашій кухні та на відкритому повітрі. Миски підходять для любителів пригод на природі, як і для шанувальників страв на кухні вдома. Особливості: Міцні. Легко мити. Не піддаються корозії.
Набір емальованих мисок Petromax Enamel Bowls 1 л Білий (2 шт) px-bowl-1-w
Набір з двох сталевих емальованих мисок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Достатньо легкі як для сталевих ємностей. Тому підійдуть шанувальникам туризму. Якщо ви шукаєте посуд, що витримає всесезонні походи, далекі експедиції, бурю барбекю-вечірки та шторм відпочинку з дітьми — емальована серія Petromax саме для вас. Комбінація сталі зі склом (емаллю) є стійкою до подряпин і деформацій, перегріву, дії води й хімічних речовин. Такий посуд здатен слугувати усе життя — хоч як вірний супутник у подорожах, хоч як улюблений сервіз на домашній кухні. Стінки закінчуються гігієнічним обідком із нержавіючої сталі, що дозволяє пити через край. Високоякісні матеріали роками зберігають свій вигляд і властивості. Емальований посуд універсальний: підходить для їди, сервірування, приготування та зберігання страв. Використовуйте миски, щоб готувати порційні закуски, маринувати м'ясо, випікати десерти. Подавайте салати, соуси, нарізані фрукти. На зберігання в них можна класти будь-що, а деякі продукти, такі як солоні гриби, потрібно зберігати лише в емальованих ємностях. Після використання посуд легко відмивається теплою водою і губкою з м’яким мийним засобом.
Набір емальованих тарілок Petromax Enamel Plates 26 см Чорний (2 шт) px-pl
Набір з двох емальованих тарілок від німецького бренду Petromax - це надійний і практичний вибір для кемпінгу та туризму. Завдяки своїй міцності та довговічності, вони є чудовою екологічною альтернативою одноразовому посуду. Особливості: Забезпечать достатньо місця для сервірування їжі. Легкі для перенесення та зберігання. Довговічність та стійкість до впливів зовнішнього середовища. Легко миються. Завдяки своїй естетичності та функціональності, тарілки Petromax Enamel Plates стануть відмінним доповненням до вашого походового або туристичного обладнання, забезпечуючи зручність та надійність в будь-яких умовах.
Набір емальованих тарілок Petromax Enamel Plates 26 см Білий (2 шт) px-pla
Набір з двох сталевих емальованих тарілок від німецького бренду Petromax. Міцні й довговічні, вони є екологічною альтернативою одноразовому посуду для кемпінгу. Достатньо легкі як для сталевих ємностей. Тому підійдуть шанувальникам туризму. Якщо ви шукаєте посуд, що витримає всесезонні походи, далекі експедиції, бурю барбекю-вечірки та шторм відпочинку з дітьми — емальована серія Petromax саме для вас. Комбінація сталі зі склом (емаллю) є стійкою до подряпин і деформацій, перегріву, дії води та хімічних речовин. Такий посуд здатний слугувати усе життя — хоч як вірний супутник у подорожах, хоч як улюблений сервіз на домашній кухні. Стінки закінчуються гігієнічним обідком з нержавіючої сталі. Високоякісні матеріали роками зберігають свій зовнішній вигляд і властивості. Емальований посуд універсальний: підходить для їди, сервірування, приготування та зберігання страв. Після використання тарілки легко відмиваються теплою водою і губкою з м’яким мийним засобом.
Казанок-жарівня чавунна Petromax Dutch Oven ft1 плоске дно 0,9 л ft1-t
Оригінальна жаровня Petromax, яку часто називають голландською піччю, ідеально підходить для приготування їжі та випікання на відкритому повітрі або в домашній духовці. Чавунні каструлі існують з 18 століття. Вже тоді люди оцінили унікальні властивості чавуну. З казанком для розпалювання Petromax продовжує цю традицію, а також оснащує казан для розпалювання різноманітними вишуканими деталями. Якість чавуну Petromax Завдяки чудовим властивостям чавуну та особливій структурі поверхні, тепло ефективно зберігається та передається. Попередньо оброблена поверхня (витримана обробка) робить початкове запікання непотрібним, і міцний казанок можна використовувати одразу. На відкритому повітрі використовується на відкритому вогні або з деревним вугіллям. Піднятий край кришки дозволяє також класти вугілля або деревне вугілля в казанок. Таким чином, казанок нагрівається з усіх боків і підходить, наприклад, для випікання хліба. Велике задоволення від приготування їжі завдяки продуманим деталям Сковорода оснащена продуманими деталями, які полегшують користування та підвищують задоволення від приготування їжі. Міцна ручка дозволяє безпечно підіймати казанок, три ніжки забезпечують надійну опору, а отвір для термометра дозволяє перевіряти температуру, не піднімаючи кришку. Якщо ви хочете підняти гарячу кришку, це особливо легко зробити за допомогою знімача кришки Petromax. Ще одна особливість полягає в тому, що ви також можете використовувати перевернуту кришку як сковорідку. Разом з усіма цими розумними деталями казанок має класичний дизайн Petromax: кришку прикрашає елегантний логотип Petromax, який завжди символізував відмінну якість і високу продуктивність продукції.
Казанок-жарівня чавунна Petromax Dutch Oven ft1 на ніжках 0,9 л
Оригінальна жаровня Petromax, яку часто називають голландською піччю, ідеально підходить для приготування їжі та випікання на відкритому повітрі або в домашній духовці. Чавунні каструлі існують з 18 століття. Вже тоді люди оцінили унікальні властивості чавуну. З казанком для розпалювання Petromax продовжує цю традицію, а також оснащує казан для розпалювання різноманітними вишуканими деталями. Якість чавуну Petromax Завдяки чудовим властивостям чавуну та особливій структурі поверхні, тепло ефективно зберігається та передається. Попередньо оброблена поверхня (витримана обробка) робить початкове запікання непотрібним, і міцний казанок можна використовувати одразу. На відкритому повітрі використовується на відкритому вогні або з деревним вугіллям. Піднятий край кришки дозволяє також класти вугілля або деревне вугілля в казанок. Таким чином, казанок нагрівається з усіх боків і підходить, наприклад, для випікання хліба. Велике задоволення від приготування їжі завдяки продуманим деталям Сковорода оснащена продуманими деталями, які полегшують користування та підвищують задоволення від приготування їжі. Міцна ручка дозволяє безпечно підіймати казанок, три ніжки забезпечують надійну опору, а отвір для термометра дозволяє перевіряти температуру, не піднімаючи кришку. Якщо ви хочете підняти гарячу кришку, це особливо легко зробити за допомогою знімача кришки Petromax. Ще одна особливість полягає в тому, що ви також можете використовувати перевернуту кришку як сковорідку. Разом з усіма цими розумними деталями казанок має класичний дизайн Petromax: кришку прикрашає елегантний логотип Petromax, який завжди символізував відмінну якість і високу продуктивність продукції.
Сковорода-гриль чавунна Petromax Grill Fire Skillet з ручками-петлями 25 с
Сковорода-гриль Petromax - це обладнання для гриля для будь-якого незалежного гриль-проекту. Завдяки оригінальному матеріалу, ви отримаєте безпомилковий смак гриля, де б ви не знаходилися, адже чавун підсилює властивий аромат продуктів, приготованих на ньому. Це надає м'ясу, рибі або овочам характерну нотку, яку ви не захочете пропустити. Завдяки високій здатності утримувати тепло, ви можете смажити їжу при високій температурі, і ваша сковорода приготує її без зайвих зусиль після того, як ви знімете джерело тепла. Патина, яка стає міцнішою з кожним використанням, запобігає прилипанню їжі до сковорідки. Цей нехімічний антипригарний ефект виникає природним шляхом і з часом робить сковороду-гриль ще міцнішою та стійкішою до спрацьовування. Чим міцніша патина, тим менше олії та жирів потрібно для приготування їжі. Харчові рідини збираються в заглибленнях канавок, а типові смуги підсмажування і незрівнянний аромат залишаються. Сковорода-гриль підходить для всіх типів плит і відкритого вогню.
Кавоварка-перколятор Petromax Tea and Coffee Percolator Perkomax 1,3 л Чор
Перколятор з нержавіючої сталі зі скляною ручкою для спеціальних сортів чаю та кави З перколятором Petromax, виготовленим з нержавіючої сталі, приготування улюбленої кави та чаю відбувається особливо дбайливо. Унікальний принцип приготування надає напою незрівнянного аромату. Задоволення скрізь З перколятором з нержавіючої сталі ви можете зручно готувати каву там, де вам це потрібно. Ви можете повісити універсальний горщик з міцною ручкою над багаттям або використовувати його вдома на плиті (електричній або газовій). Принцип перколятора робить смак кави унікальним Принцип роботи перколятора простий, але переконливий: всередині казанка знаходиться пристрій з трубкою і ситом для кавового або чайного порошку. Окріп підіймається по трубці та проходить крізь проникну кришку в порошок напою, поглинаючи ароматичні речовини і змішуючись з водою, що залишилася. Таким чином, аромат стає тим інтенсивнішим, чим довше вода циркулює в перколяторі: Цей принцип дозволяє вивільнити навіть найтонші нюанси смаку чаю та кави. Ви можете спостерігати за всім процесом через скляну ручку в кришці. Перколятор з нержавіючої сталі доступний у двох розмірах. Маленька версія вміщує близько 1,5 літрів, а велика - близько 3 літрів чистої кави або чаю.
Кавоварка-перколятор Petromax Tea and Coffee Percolator Perkomax 1,3 л per
Емальований туристичний перколятор об'ємом 1,3 л від німецького бренду Petromax. Призначений для приготування висококласної кави та чаю як у польових, так і в домашніх умовах. Піддає заварку помірному, але тривалому контакту з кип'ятком, вивільняючи найтонші відтінки аромату. Корпус виготовлено зі сталі, вкритої кольоровою емаллю. Перколятор можна використовувати на будь-якому джерелі тепла, включно з багаттям. Та якщо віддати перевагу плиті, посудина довше збереже зовнішній вигляд. Працює за принципом гейзера: контейнер наповнюють водою, поверх неї у сито насипають мелену каву або чай. Закипаючи, окріп підіймається по металевій трубці вгору, фонтаном протікає крізь сито й екстрагує напій. Концентровані краплі розчиняються у загальній масі води, і цикл повторюється. Одна й та ж вода делікатно омиває заварку декілька разів — ви отримуєте насичений, збалансований смак улюбленого питва. На відміну від традиційного заварника чи френч-пресу, заварка в перколяторі не занурена у воду, тому ваш напій не перестоїть: його можна лишити в резервуарі, щоб згодом розігріти. Особливості: Найкраще використовувати з туристичними й побутовими плитами — втім, корпус з емальованої сталі здатен витримати відкритий вогонь. Цілометалеве сталеве дно дозволяє гріти кавоварку на домашній плиті будь-якого типу: газовій, електричній, індукційній. Емальована сталь — безпечний харчовий метал, що не вступає в хімічні реакції зі складниками продуктів, не вбирає запахи й не змінює смаки напоїв. Стійка геометрія дозволяє ставити перколятор навіть на вугілля — ємність не перекинеться, якщо жарина під нею прогорить. Кришка фіксується в закритому положенні за допомогою засувки й надійно тримається, коли ви нахиляєте резервуар. У перколяторі можна просто закип'ятити воду, як у традиційному чайнику, вийнявши систему з ситом. Сталева система з ситом легко розбирається для миття. Модель виходить в об'ємі 1,3 л (6 чашок), що оптимально для великої сім'ї чи туристичної групи. Заварений напій можна розлити по термосах і пити впродовж дня. Для встановлення перколятора на багаття використовуйте чавунну підставку Petromax Cast-Iron Stack Grate. Підставка стоїть на ніжках, тому під неї зручно підкладати жар. Аксесуар продається окремо.
Чайник Petromax Teakettle 0,8 л tk0.8
Міцний сталевий чайник з багатошаровим дном від німецького бренду Petromax. Підходить до будь-яких джерел тепла й варильних поверхонь: багаття, вуглів, печі, газової, електричної та індукційної плити, духової шафи. Завдяки зносостійкому матеріалу і спеціальній конструкції ручки є чудовим вибором для кемпінгу, риболовлі, туристичного базового табору, заміського відпочинку. Особливості: Виконаний з полірованої нержавіючої сталі, чайник однаково годиться для польової кухні й домашнього використання. Можна ставити прямо у вогонь — метал витримує дуже високі температури. Він потемніє, але не втратить своїх властивостей. Чайник працює на всіх побутових плитах, зокрема індукційних, адже має плоске сталеве дно. Дно складається з кількох шарів, де чергуються теплопровідний алюміній і тепломістка сталь. Металевий сендвіч прогрівається швидко й рівномірно, вода закипає скоріше. Ручка має три аркоподібні вигини, що роблять наливання й підвішування чайника над вогнем набагато зручнішим. Ручка складається набік для зручності транспортування і зберігання. Кришка надійно тримається: поворотом фіксується в пазу й не відпадає, коли ви нахиляєте чайник. Довгий носик із вигином на краю допомагає наливати напої точно, не втрачаючи жодної краплі. Біля основи носика зсередини знаходиться металева сітка, здатна відфільтрувати заварку — якщо ви готуєте напої прямо в чайнику. Нержавіюча сталь зносостійка, довговічна й невибаглива у догляді. Не окиснюється навіть за тривалої експлуатації. Гарантовано безпечна для людини й довкілля. Легко піддається повторному переробленню. Стриманий класичний дизайн поєднується майже з будь-яким стилем оформлення кухні чи зони барбекю.
Сковорода-гриль чавунна Petromax Grill Fire Skillet з довгою ручкою 30 см
Сковорода-гриль Petromax - це обладнання для гриля для будь-якого незалежного гриль-проєкту. Завдяки оригінальному матеріалу, ви отримаєте безпомилковий смак гриля, де б ви не знаходилися, адже чавун підсилює властивий аромат продуктів, приготованих на ньому. Це надає м'ясу, рибі або овочам характерну нотку, яку ви не захочете пропустити. Завдяки високій здатності утримувати тепло, ви можете смажити їжу при високій температурі, і ваша сковорода приготує її без зайвих зусиль після того, як ви знімете джерело тепла. Патина, яка стає міцнішою з кожним використанням, запобігає прилипанню їжі до сковорідки. Цей нехімічний антипригарний ефект виникає природним шляхом і з часом робить сковороду-гриль ще міцнішою та стійкішою до спрацьовування. Чим міцніша патина, тим менше олії та жирів потрібно для приготування їжі. Харчові рідини збираються в заглибленнях канавок, а типові смуги підсмажування і незрівнянний аромат залишаються. Сковорода-гриль підходить для всіх типів плит і відкритого вогню.
Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 2,4 л k4
Лита чавунна жарівня прямокутної форми від німецького бренду Petromax - ідеальний помічник для тих, хто любить дивувати друзів або сім'ю смачною печенею на пікніку або домашньому барбекю. Складається з основного контейнера та кришки. Кришка має невеликі ніжки і хвилясте дно, що дозволяє використовувати її як сковорідку-гриль. Однаково добре підходить для відкритого вогню й домашньої духовки. Виконує більшість функцій класичного казана-жарівні. Різниця лише у прямокутній формі, яка не годиться для варіння, проте забезпечує вищу внутрішню температуру для хліба й печені. Чавунний посуд цінують природні антипригарні властивості, збагачення смаку продуктів та тривалий термін служби. Особливості: Мультифункціональність: підходить для тушкування, запікання, смаження й томління страв, а також випічки. Сумісність з будь-яким джерелом тепла: багаттям, вуглями, печами, газовою, електричною та індукційною плитами, духовою шафою. Висока теплопровідність та розподіл тепла: розжарені чавунні стінки равлинчують страву рівномірно. Можливість використання кришки для грилювання та як окремої посудини. Хвилясте дно для соковитих страв з характерними пряженими смужками. Стійкий антипригарний шар з натурального походження. Можливість гратинування для створення апетитної скоринки. Довготривала тепломісткість для підтримання гарячого страв протягом тривалого часу. - високі вимоги до якості для аматорського та професійного використання, включаючи заклади HoReCa.
Сковорода-гриль чавунна Petromax Grill Fire Skillet з ручками-петлями 30 с
Сковорода-гриль Petromax - це обладнання для гриля для будь-якого незалежного гриль-проєкту. Завдяки оригінальному матеріалу, ви отримаєте безпомилковий смак гриля, де б ви не знаходилися, адже чавун підсилює властивий аромат продуктів, приготованих на ньому. Це надає м'ясу, рибі або овочам характерну нотку, яку ви не захочете пропустити. Завдяки високій здатності утримувати тепло, ви можете смажити їжу при високій температурі, і ваша сковорода приготує її без зайвих зусиль після того, як ви знімете джерело тепла. Патина, яка стає міцнішою з кожним використанням, запобігає прилипанню їжі до сковорідки. Цей нехімічний антипригарний ефект виникає природним шляхом і з часом робить сковороду-гриль ще міцнішою та стійкішою до спрацьовування. Чим міцніша патина, тим менше олії та жирів потрібно для приготування їжі. Харчові рідини збираються в заглибленнях канавок, а типові смуги підсмажування і незрівнянний аромат залишаються. Сковорода-гриль підходить для всіх типів плит і відкритого вогню.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочая туристическая посуда Petromax. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочая туристическая посуда Petromax в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочая туристическая посуда Petromax. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История