искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 42 моделей:
| KMK Сбросить все
Клей Момент Супер для взуття 12*3г
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей Момент Супер для взуття 12*3г ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей Момент Супер для взуття 12*3г ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей ПВА Faiger (тюбік 0,25 кг)
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей ПВА Faiger (тюбік 0,25 кг) ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей ПВА Faiger (тюбік 0,25 кг) ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей Момент Супер 12*3Г
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей Момент Супер 12*3Г ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей Момент Супер 12*3Г ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Холодне зварювання "Скол" професійна 40г
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насХолодне зварювання "Скол" професійна 40г ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Холодне зварювання "Скол" професійна 40г ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей епоксидний Сила - 20г сірий
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей епоксидний Сила - 20г сірий ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей епоксидний Сила - 20г сірий ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей універсальний Apen "Сила цвяха" акриловий білий 100 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей універсальний Apen "Сила цвяха" акриловий білий 100 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей універсальний Apen "Сила цвяха" акриловий білий 100 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей монтажний Apen "Шалена сила" акриловий білий 100 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей монтажний Apen "Шалена сила" акриловий білий 100 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей монтажний Apen "Шалена сила" акриловий білий 100 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей ПВА Faiger (тюбік 0,5 кг) 0,5кг
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей ПВА Faiger (тюбік 0,5 кг) 0,5кг ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей ПВА Faiger (тюбік 0,5 кг) 0,5кг ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей титан 0,25л
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей титан 0,25л ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей титан 0,25л ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей Момент Супер Епоксі 6мл прозорий шприц
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей Момент Супер Епоксі 6мл прозорий шприц ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей Момент Супер Епоксі 6мл прозорий шприц ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Паста пакувальна Unipak 65гр
Паста пакувальна Unipak 65гр додасть комфорту та зручності вашому будинку, забезпечуючи безперебійний потік води у кожному крані. Ми пропонуємо широкий вибір продуктів, від сучасних кранів та змішувачів до інноваційних систем очищення води. Оберіть наш водопровід, і насолоджуйтеся чистою, свіжою та ефективною водою кожен день. Ваш комфорт - наш пріоритет!
Клей КС-3 Мальва 1,5кг
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей КС-3 Мальва 1,5кг ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей КС-3 Мальва 1,5кг ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей універсальний APEN "Сила цвяха" акриловий білий 280 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей універсальний APEN "Сила цвяха" акриловий білий 280 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей універсальний APEN "Сила цвяха" акриловий білий 280 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей універсальний APEN "Сила цвяха" акриловий прозорий 100 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей універсальний APEN "Сила цвяха" акриловий прозорий 100 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей універсальний APEN "Сила цвяха" акриловий прозорий 100 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей для декору Lacrysil білий 280 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей для декору Lacrysil білий 280 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей для декору Lacrysil білий 280 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Холодне зварювання Сила - 57г сіра
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насХолодне зварювання Сила - 57г сіра ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Холодне зварювання Сила - 57г сіра ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей епоксидний 75гр
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей епоксидний 75гр ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей епоксидний 75гр ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей рідкі цвяхи Faiger білий 280 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей рідкі цвяхи Faiger білий 280 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей рідкі цвяхи Faiger білий 280 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей Шалена ліпучка універсальна Lacrysil 280 гр
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей Шалена ліпучка універсальна Lacrysil 280 гр ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей Шалена ліпучка універсальна Lacrysil 280 гр ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей монтажний Apen "Шалена сила" акриловий білий 280 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей монтажний Apen "Шалена сила" акриловий білий 280 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей монтажний Apen "Шалена сила" акриловий білий 280 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Змащувач для труб GEBEX LUB 250мл 504606
Змащувач для труб GEBEX LUB 250мл 504606 додасть комфорту та зручності вашому будинку, забезпечуючи безперебійний потік води у кожному крані. Ми пропонуємо широкий вибір продуктів, від сучасних кранів та змішувачів до інноваційних систем очищення води. Оберіть наш водопровід, і насолоджуйтеся чистою, свіжою та ефективною водою кожен день. Ваш комфорт - наш пріоритет!
Клей універсальний Apen "Сила цвяха" акриловий прозорий 280 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей універсальний Apen "Сила цвяха" акриловий прозорий 280 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей універсальний Apen "Сила цвяха" акриловий прозорий 280 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей рідкі цвяхи Faiger прозорий 280 мл
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей рідкі цвяхи Faiger прозорий 280 мл ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей рідкі цвяхи Faiger прозорий 280 мл ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Клей Марбет Тітан КМ-2 1,5кг
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насКлей Марбет Тітан КМ-2 1,5кг ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Клей Марбет Тітан КМ-2 1,5кг ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на герметики и жидкие гвозди KMK. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить герметик / жидкие гвозди KMK в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на герметики и жидкие гвозди KMK. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История