искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 15 моделей:
| Blue Rocket Сбросить все
Інтерактивний робот BlueRocket Robotruck Stem, 23 см (XT380971)
Робот-астронавт Blue Rocket Xtrem Bots Чарлі Stem (XT3803085)
Інтерактивний робот BlueRocket Mazzy Stem, 19 см (XT380851)
Ігровий набір Blue Rocket STEM Ровер з сонячною панеллю (XT1803087) XT1803
Ігровий набір Blue Rocket містить більше ніж 60 деталей, з яких необхіодно зібрати ровер. Транспортний засіб працює від сонячної панелі, тому починає рухатись коли на неї потрапляє світло. Не потребує пульта керування. Розмір робота: 10 см.
Робот-конструктор Blue Rocket STEM Павук (XT3803253) XT3803253
Робот-конструктор Blue Rocket Павук збирається за допомогою детальної інструкції. Під час збирання робота діти використовуватимуть логічне мислення та вміння аналізувати інформацію. Прикрасьте зібраного павука наліпками, що йдуть в комплекті. Робот реалістично рухається вперед і назад та не потребує пульту керування. Живлення для мотору: 3 АА ( не входять в комплект).
Ігровий набір Blue Rocket STEM Космічні пригоди з сонячною панеллю 3 в 1 (
Відкрийте дивовижний космос разом з ігровим набором Blue Rocket Космічні пригоди! В комплекті більше 70 деталей, завдяки яким можна скласти 1 із 3 космічних транспортних засобів. Працює іграшка від сонячної батареї, тому не потребує пульта керування. Коли промені світла потрапляють на сонячну панель іграшка починає рухатись.
Робот Blue Rocket Robotruck (XT380971) XT380971
Робот Blue Rocket Robotruck — це іграшка нового покоління, адже діти вчитимуться програмувати у процесі гри. Хлопчики та дівчатка можуть зібрати власного робота з допомогою викрутки й детальної інструкції для веселої захоплюючої гри. Особливості: - має 2 режими режими роботи: програмування і гра; - радіус дії пульта — до 5 метрів; - має LED-підсвітку та звукові ефекти. Комплектація: - 70 деталей; - пульт керування; - інструкція. Живлення: 6 батарейок типу AA (нема у комплекті) Рекомендований вік: від 8-ми років.
Робот-астронавт Blue Rocket STEM Чарлі (XT3803085) XT3803085
Відрийте для себе Всесвіт разом з роботом-астронавтом Чарлі! Керується жестами або за допомогою застосунку ( є режим програмування). Додаток, окрім керування роботом, має освітню функцію - ви знайдете цікаву інформацію про космос на гру-вікторину на українській мові з різними рівнями складності. Живлення: 3 АА ( не входять в комплект). Висота робота: 29 см.
Робот-рятівник Blue Rocket STEM Скут (XT3803426) XT3803426
Робот-рятівник Скут може рухатись, ходити, танцювати, видавати звуки та змінювати емоції! Він керується пультом (радіус дії до 5 метрів), а також деякі функції активуються рухами. В комплекті: - робот; - пульт керування; - USB-кабель; - інструкція. Живлення: 2 АА (не входять в комплект). Висота робота: 28 см.
Робот Blue Rocket Роббі (XT380831) XT380831
Робот Blue Rocket Роббі стане другом для вашої дитини і допоможе почати вивчати програмування! Особливості: - робот має до 20 виразів обличчя зі звуками; - більше 20 функцій: танець, музика, управління жестами; - радіус дії пульта — до 5 метрів; - має LED-підсвітку та звукові роботизовані ефекти. Комплектація: робот, пульт керування, 1 USB-кабель. Живлення: 2 AA (немає у комплекті). Рекомендований вік: для дівчаток та хлопчиків від 5-ти років.
Робот-шпигун Blue Rocket STEM Джеймс (XT3803084) XT3803084
Для бажаючих пограти у таємного агента новий робот-шпигун Джеймс. Він керується пультом (радіус дії до 5 метрів) та ляском долоней. В нього можна змінити колір очей та увімкнути зміну голосу. У шпигунському режимі робот може записувати та відтворювати звуки у приміщенні та повідомлення. В комплекті: - робот; - пульт керування; - інструкція. Живлення: робот - 3 АА; пульт - 2 АА (не входять в комплект). Висота робота: 28 см.
Робот Blue Rocket Софі (XT380838) XT380838
Робот Blue Rocket Софі — цікава іграшка для вашої дитини, адже поєднує в собі і навчання, і розваги! Особливості: - у робота до 20 виразів обличчя зі звуками; - більше 20 функцій: танець, музика, управління жестами, 4 напрямки руху; - радіус дії пульта — до 5 метрів; - LED-підсвітка та звукові ефекти. Комплектація: робот, пульт керування, 1 USB-кабель. Живлення: 2 AA (немає у комплекті). Рекомендований вік: для дівчаток та хлопчиків від 5-ти років.
Робот Blue Rocket STEM Марк (XT3803275) XT3803275
Новий робот Марк має крутий дизайн та дуже стильний срібно-чорний колір. Він може рухатись, ходити, танцювати, видавати звуки та змінювати емоції! Він керується пультом (радіус дії до 5 метрів), а також деякі функції активуються рухами. В комплекті: - робот; - пульт керування; - USB-кабель; - інструкція. Живлення: 2 АА (не входять в комплект). Висота робота: 28 см.
Інтерактивна іграшка Blue rocket Робот-шпигун (XT30038) XT30038
Відкрийте для себе світ гри і програмування з роботом Blue Rocket Шпигун. Компанія розробник вже давно виготовляє іграшки для хлопчиків і заслужила шану і повагу серед багатьох дітей по всьому світу. Робот вміє здійснювати різні рухи, а також виконувати різноманітні функції. Для початку гри з ним, потрібно натиснути на кнопку Demo, таким чином дитина дізнається все, що може робити
Робот Blue Rocket Mazzy (XT380851) XT380851
Робот Blue Rocket Mazzy — це програмований робот-трансформер, який сподобається дітям люблячим техніку. Іграшка може перетворюватися в розумного робота або гусеничний всюдихід. Усього дитина може запрограмувати до 60 різних дій із панелі управління або з допомогою програми. Ігровий набір складається зі 100 компонентів і деталей. Висота робота становить 19 см, а транспортного засобу — 18

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на роботы на радиоуправлении Blue Rocket. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить робот на радиоуправлении Blue Rocket в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на роботы на радиоуправлении Blue Rocket. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История