шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 40 моделей:
| Reuzel Скинути все
Reuzel Spray Grooming Tonic термозахисний спрей для природньої фіксації дл
Reuzel Spray Grooming Tonic, 100 мл, Тонік і вода для волосся для чоловіків, Засіб для термоукладки волосся Reuzel Spray Grooming Tonic забезпечує волоссю ефективний захист від шкідливих впливів високих температур. Властивості: надає волоссю життєвої сили та блиску природна фіксація забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся після використання волосся блискуче та зволожене має стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Tонік-спрей Reuzel Surf Tonic 100 мл
Reuzel Surf Tonic створює об’єм і фіксацію. Легкий спрей наноситься, як база на вологе волосся, або як основний стайлінг - на сухі. Швидко надає волоссю матовість і підкреслює їх природну текстуру. Дуже сподобається власникам кучерявого і неслухняного волосся. Локони ефектно підкреслюються, а волосся яке в’ється стає текстурним. Surf Tonic оцінять чоловіки, які не люблять відчуття стайлінгу на волоссі. Особлива форма легкої фіксації створює ефект «стайлінг без стайлінгу», при цьому прибирає пухнастість, статику і безлад. Surf Tonic практично не має запаху. легка фіксація слабкий блиск змивається водою ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: для всіх типів волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для природної фіксації будь-яких укладок, для підкреслення текстури волосся Спосіб застосування: Нанесіть тонік на долоні і утріть у волосся. Для кращого розподілу волосся - використовуйте гребінець. Після цього починайте робити бажане укладання. Щоб освіжити укладання протягом дня, вам буде достатньо кількох крапель води. Склад товару: Water (Aqua), PVP, Sea Salt, Equisetum Arvense Extract, Ethylhexylglycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Sodium Polystyrene Sulfonate, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Phenoxyethanol Продукт не тестується на тваринах
Tонік Reuzel Grooming Tonic 100 мл
Reuzel Grooming Tonic - це свого роду фундамент необхідний для максимально якісного укладання, який ще й захищає волосся від пошкодження протягом дня. Олії і екстракти, що входять до складу засобу, захищають волосся від УФ випромінювання, яке порушує структуру волосся. Тонік для укладання волосся дозволяє додати об'єм волоссю, створює рухливу укладку і надає блиск волоссю. Створено для теплої укладки. Ідеально підходить для обєму. Тонкому волоссю надає об'єму, а товсте і густе волосся приборкує. Для фінішу використовуйте класичний пластичний стайлінг: помаду, глину, пасту, в залежності від типу волосся і поставленого завдання легка фіксація ідеальний тонік для сушіння волосся створює об'єм, пишність і текстуру допомагає сформувати ідеальний помпадур АРОМАТ: Легкий яблучно-м'ятний ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ:  для всіх типів волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для природної фіксації будь-яких укладок і для надання об'ємів помпадурам Спосіб застосування: Нанесіть тонік на долоні і утріть у волосся. Для кращого розподілу волосся - використовуйте гребінець. Після цього починайте робити бажане укладання. Щоб освіжити укладання протягом дня, вам буде достатньо кількох крапель води. Склад товару: Water (Aqua), PVP, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Equisetum Arvense Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Polyquaternium-11, Benzyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Linalool, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Yellow 5 CI 19140, Yellow 6 CI 15985, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease помада для волосся середньої фіксації
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Hollands Finest Pomade Grease стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: розгладжує легко змивається; має приємний аромат полегшує стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen помада для волосся з блиском 35 г
Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen, 35 гр, Блиски для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: надає здорового блиску не залишає слідів легко змивається; надає зачісці текстури та форми має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold помада для волосся сильної фікса
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: сильна фіксація надає здорового блиску не залишає слідів має приємний аромат легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber помада для волосся 35 гр
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: надає зачісці текстури та форми природна фіксація має стійкий ефект легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease помада для волосся сильної фіксації 3
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надійно та сильно моделює волосся надає здорового блиску має стійкий ефект має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold помада для волосся з матуючим е
Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надійно та сильно моделює волосся екстрасильна фіксація надасть останніх штрихів будь-якому стилю зачіски легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Matte Extreme Hold помада для волосся 35 гр
Reuzel Matte Extreme Hold, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Ідеально гладеньке волосся, акуратно укладені локони або зачіска в стилі бунтівної рок-зірки? Якій укладці ви б не віддали перевагу, помада для волосся Reuzel Matte Extreme Hold допоможе вам досягти ідеального результату. Властивості: захищає волосся від зовнішніх шкідливих факторів не склеює волосся забезпечує довготривалу фіксацію зачіски зміцнює зачіску та надає їй текстури сповнює волосся приємним ароматом ідеально підходить для будь-якого типу укладки Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся. Дозвольте висохнути. Не змивайте.
Reuzel Hollands Finest Pomade Clay Моделююча глина з матуючим ефектом 35 г
Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 35 гр, Моделювальні пасти для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Clay. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: забезпечує матовий ефект стійкий ефект забезпечує екстрасильну фіксацію надає зачісці текстури та форми Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Fiber гель для волосся 100 мл
Reuzel Fiber, 100 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Reuzel Fiber забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація для повсякденної укладки волосся зафіксує зачіску в потрібній формі Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
Reuzel Hair матуюча паста для стайлінгу 100 мл
Reuzel Hair, 100 мл, Пасти для волосся для чоловіків, Паста для волосся Reuzel Hair стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: надає зачісці текстури та форми допомагає надати зачісці бажаної форми середня фіксація забезпечує матовий ефект Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Grooming стайлінговий крем для природньої фіксації 100 мл
Reuzel Grooming, 100 мл, Інші засоби для стайлінгу для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Grooming стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі не обтяжує волосся надає зачісці текстури та форми легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Surf Tonic тонік для волосся у формі спрею для чоловіків 355 мл
Reuzel Surf Tonic, 355 мл, Соляні спреї для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Surf Tonic стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надасть волоссю об'єму та пружності легка текстура, що не обтяжує волосся забезпечує матовий ефект надає зачісці текстури та форми Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Матова помада для волосся Reuzel Extreme Hold Matte Pomade сильна фіксация
REUZEL Extreme Hold у сірій банці - це помада на водній основі з найсильнішою фіксацією в лінійці помад REUZEL. Вона призначена для створення текстури й об'єму на волоссі та надає волоссю матовості. Ущільнює тонке волосся, підходить для неслухняного волосся, легко змивається водою. Extreme Hold у сірій банці підкреслює текстуру волосся на будь-якій стрижці. Допоможе домогтися об'єму на будь-якому волоссі. Безпечна, тому що замішана на водній основі. Аромат ананаса і рому - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. Екстрасильна фіксація Підкреслює текстуру Надає об'єм і матовість На водній основі Змивається водою АРОМАТ: аромат ананаса з нотками цукрового рому ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: класичні укладки та для підкреслення текстури стрижки Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Water (Aqua), Cera Alba (Beeswax), PVP, Lanolin Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Tribehenin, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Fragrance (Parfum), PEG-8 Beeswax, Equisetum Arvense Extract, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Coumarin, Limonene, Linalool, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid Продукт не тестується на тваринах
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold помада для волосся сильної фікса
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: сильна фіксація надає здорового блиску не залишає слідів має приємний аромат легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease помада для волосся сильної фіксації 1
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надійно та сильно моделює волосся надає здорового блиску має стійкий ефект має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Tонік-спрей Reuzel Spray Grooming Tonic 355 мл
Reuzel Spray Grooming Tonic - це свого роду фундамент необхідний для максимально якісного укладання, який ще й захищає волосся від пошкодження протягом дня. Олії і екстракти, що входять до складу засобу, захищають волосся від УФ випромінювання, яке порушує структуру волосся. Тонік для укладання волосся дозволяє додати об'єм волоссю, створює рухливу укладку і надає блиск волоссю. Створено для теплої укладки. Ідеально підходить для обєму. Тонкому волоссю надає об'єму, а товсте і густе волосся приборкує. Для фінішу використовуйте класичний пластичний стайлінг: помаду, глину, пасту, в залежності від типу волосся і поставленого завдання легка фіксація ідеальний тонік для сушіння волосся створює об'єм, пишність і текстуру допомагає сформувати ідеальний помпадур АРОМАТ: легкий яблучно-мятний  ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ:  для всіх типів волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для природної фіксації будь-яких укладок і для надання об'ємів помпадурам Спосіб застосування: Нанесіть тонік на долоні і утріть у волосся. Для кращого розподілу волосся - використовуйте гребінець. Після цього починайте робити бажане укладання. Щоб освіжити укладання протягом дня, вам буде достатньо кількох крапель води. Склад товару: Water (Aqua), PVP, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Equisetum Arvense Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Polyquaternium-11, Benzyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Linalool, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Yellow 5 CI 19140, Yellow 6 CI 15985, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
Tонік Reuzel Grooming Tonic 350 мл
Reuzel Grooming Tonic - це свого роду фундамент необхідний для максимально якісного укладання, який ще й захищає волосся від пошкодження протягом дня. Олії і екстракти, що входять до складу засобу, захищають волосся від УФ випромінювання, яке порушує структуру волосся. Тонік для укладання волосся дозволяє додати об'єм волоссю, створює рухливу укладку і надає блиск волоссю. Створено для теплої укладки. Ідеально підходить для обєму. Тонкому волоссю надає об'єму, а товсте і густе волосся приборкує. Для фінішу використовуйте класичний пластичний стайлінг: помаду, глину, пасту, в залежності від типу волосся і поставленого завдання легка фіксація ідеальний тонік для сушіння волосся створює об'єм, пишність і текстуру допомагає сформувати ідеальний помпадур АРОМАТ: Легкий яблучно-м'ятний ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ:  для всіх типів волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для природної фіксації будь-яких укладок і для надання об'ємів помпадурам Спосіб застосування: Нанесіть тонік на долоні і утріть у волосся. Для кращого розподілу волосся - використовуйте гребінець. Після цього починайте робити бажане укладання. Щоб освіжити укладання протягом дня, вам буде достатньо кількох крапель води. Склад товару: Water (Aqua), PVP, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Equisetum Arvense Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Polyquaternium-11, Benzyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Linalool, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Yellow 5 CI 19140, Yellow 6 CI 15985, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
Тонік Reuzel Hair Tonic 350 мл
REUZEL Hair Tonic чудово освіжає шкіру голови та відновлює природний блиск волосся, не обтяжуючи його. Hair Tonic не містить олій. Якщо на вашому волоссі вже є наша помада, за необхідності поправте і освіжіть зачіску за допомогою цього тоніка. Професійні майстри зволожують цим тоніком волосся перед стрижкою. Тонік не тільки зволожує волосся, він ще й розм'якшує на волоссі стайлінг, що залишився. Hair Tonic ідеально підходить для масажу голови та шиї.  для всіх типів волосся формула без олій ідеально підходить для масажу голови та шиї зволожуйте ним волосся перед стрижкою ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: для всіх типів волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для освіження будь-яких укладок, з помадами на основі жиру Спосіб застосування: Нанесіть тонік на долоні і утріть у волосся. Для кращого розподілу волосся - використовуйте гребінець. Після цього починайте робити бажане укладання. Щоб освіжити укладання протягом дня, вам буде достатньо кількох крапель води. Склад товару: Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycerin, Polysorbate-20, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Equisetum Arvense (Horsetail Root) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, Coumarin, Methyl Ionone Gamma, Lilial, Blue 1 (CI 42090), Eugenol, Citral, Linalool Продукт не тестується на тваринах
Reuzel Matte Concrete Hold помада для волосся 113 гр
Reuzel Matte Concrete Hold, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Приборкайте неслухняне волосся та отримайте гладеньку зачіску, яка залишатиметься в ідеальному стані протягом довгих годин. Помада для волосся Reuzel Matte Concrete Hold подбає по те, щоб ваше волосся виглядало бездоганно доглянутим упродовж цілого дня. Властивості: надає волоссю сяючого блиску не склеює волосся забезпечує довготривалу фіксацію зачіски зміцнює зачіску та надає їй текстури сповнює волосся приємним ароматом Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber помада для волосся 113 гр
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: надає зачісці текстури та форми природна фіксація має стійкий ефект легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Reuzel Hollands Finest Pomade Clay Моделююча глина з матуючим ефектом 113
Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 113 гр, Моделювальні пасти для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Clay. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: забезпечує матовий ефект стійкий ефект забезпечує екстрасильну фіксацію надає зачісці текстури та форми Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся та створіть бажану форму.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся Reuzel. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся Reuzel в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся Reuzel. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія