шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 75 моделей:
| помада Скинути все
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease помада для волосся середньої фіксації
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Hollands Finest Pomade Grease стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: розгладжує легко змивається; має приємний аромат полегшує стайлінг Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen помада для волосся з блиском 35 г
Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen, 35 гр, Блиски для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: надає здорового блиску не залишає слідів легко змивається; надає зачісці текстури та форми має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold помада для волосся сильної фікса
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: сильна фіксація надає здорового блиску не залишає слідів має приємний аромат легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Помада для волосся Scissor Hands Fury 115 мл
FURY має щільну гелеву консистенцію, розроблений для створення зачісок типу Слік. Рівень фіксації залежить від кількості нанесення, ви можете робити як легку, так і сильну. Блиск зачіски так само залежить від кількості. Зачіски при цьому укладанні виходять гнучкі, їх можна поправляти протягом дня, але краще мати з собою гребінець. Помада відмінно підійде для волосся середньої довжини і більше. Підходить для використання в будь-яку пору року.Перша українська помада на водній основі. Півроку розробок дало кращий продукт у своєму сегменті. Легкість у використанні, економічність, ненав'язливий стильний аромат і, звичайно,  фірмовий дизайн, зробить знайомство з ним незабутнім. Fury належить до групи ароматів фужерні: він яскравий, освіжаючий і благородний. Сяючі верхні ноти дарують вибух соковитого калабрийского бергамота, який м'яко переливається в теплий деревний шлейф. Fury - це бріолін на водній основі. Він має сильну фіксацію і легкий блиск. Але при помірному нанесенні блиск практично відсутній. За допомогою нього можна робити практично будь-які зачіски, він ідеально підходить для використання на кожен день і як престайлінг, його нанесення настільки легке, що ви від нього будете отримувати задоволення по повній! Переваги • Легкий у використанні • Нейтральний аромат Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Aqua, ceteareth-20, polysorbate-20, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, peg-7 glyceryl cocoate, scent, phenoxyethanol, colorant.
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease помада для волосся сильної фіксації 3
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надійно та сильно моделює волосся надає здорового блиску має стійкий ефект має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber помада для волосся 35 гр
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: надає зачісці текстури та форми природна фіксація має стійкий ефект легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Reuzel Matte Extreme Hold помада для волосся 35 гр
Reuzel Matte Extreme Hold, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Ідеально гладеньке волосся, акуратно укладені локони або зачіска в стилі бунтівної рок-зірки? Якій укладці ви б не віддали перевагу, помада для волосся Reuzel Matte Extreme Hold допоможе вам досягти ідеального результату. Властивості: захищає волосся від зовнішніх шкідливих факторів не склеює волосся забезпечує довготривалу фіксацію зачіски зміцнює зачіску та надає їй текстури сповнює волосся приємним ароматом ідеально підходить для будь-якого типу укладки Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся. Дозвольте висохнути. Не змивайте.
Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold помада для волосся з матуючим е
Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold, 35 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надійно та сильно моделює волосся екстрасильна фіксація надасть останніх штрихів будь-якому стилю зачіски легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Матова помада для волосся Reuzel Extreme Hold Matte Pomade сильна фіксация
REUZEL Extreme Hold у сірій банці - це помада на водній основі з найсильнішою фіксацією в лінійці помад REUZEL. Вона призначена для створення текстури й об'єму на волоссі та надає волоссю матовості. Ущільнює тонке волосся, підходить для неслухняного волосся, легко змивається водою. Extreme Hold у сірій банці підкреслює текстуру волосся на будь-якій стрижці. Допоможе домогтися об'єму на будь-якому волоссі. Безпечна, тому що замішана на водній основі. Аромат ананаса і рому - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. Екстрасильна фіксація Підкреслює текстуру Надає об'єм і матовість На водній основі Змивається водою АРОМАТ: аромат ананаса з нотками цукрового рому ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: класичні укладки та для підкреслення текстури стрижки Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Water (Aqua), Cera Alba (Beeswax), PVP, Lanolin Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Tribehenin, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Fragrance (Parfum), PEG-8 Beeswax, Equisetum Arvense Extract, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Coumarin, Limonene, Linalool, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid Продукт не тестується на тваринах
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease помада для волосся сильної фіксації 1
Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надійно та сильно моделює волосся надає здорового блиску має стійкий ефект має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold помада для волосся сильної фікса
Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: сильна фіксація надає здорового блиску не залишає слідів має приємний аромат легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Reuzel Matte Concrete Hold помада для волосся 113 гр
Reuzel Matte Concrete Hold, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Приборкайте неслухняне волосся та отримайте гладеньку зачіску, яка залишатиметься в ідеальному стані протягом довгих годин. Помада для волосся Reuzel Matte Concrete Hold подбає по те, щоб ваше волосся виглядало бездоганно доглянутим упродовж цілого дня. Властивості: надає волоссю сяючого блиску не склеює волосся забезпечує довготривалу фіксацію зачіски зміцнює зачіску та надає їй текстури сповнює волосся приємним ароматом Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся. Не змивайте.
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber помада для волосся 113 гр
Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber, 113 гр, Помади для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: надає зачісці текстури та форми природна фіксація має стійкий ефект легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Матова помада для волосся Reuzel Extreme Hold Matte Pomade сильна фіксация
REUZEL Extreme Hold у сірій банці - це помада на водній основі з найсильнішою фіксацією в лінійці помад REUZEL. Вона призначена для створення текстури й об'єму на волоссі та надає волоссю матовості. Ущільнює тонке волосся, підходить для неслухняного волосся, легко змивається водою. Extreme Hold у сірій банці підкреслює текстуру волосся на будь-якій стрижці. Допоможе домогтися об'єму на будь-якому волоссі. Безпечна, тому що замішана на водній основі. Аромат ананаса і рому - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. Екстрасильна фіксація Підкреслює текстуру Надає об'єм і матовість На водній основі Змивається водою АРОМАТ: аромат ананаса з нотками цукрового рому ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: класичні укладки та для підкреслення текстури стрижки Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Water (Aqua), Cera Alba (Beeswax), PVP, Lanolin Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Tribehenin, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Fragrance (Parfum), PEG-8 Beeswax, Equisetum Arvense Extract, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Coumarin, Limonene, Linalool, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid Продукт не тестується на тваринах
Помада для укладання волосся Reuzel Concrete Hold Matte, 340 г
Матова помада Concrete Hold Made фіксує вашу укладку на весь день! Водночас вона не обтяжує і не склеює волосся. Натуральні інгредієнти в складі сприяють зволоженню і зміцненню волосся. Легко змивається водою. Підкреслює текстуру. Ідеально підходить для тонкого волосся. Сильна фіксація Без блиску На водній основі АРОМАТ: легкий аромат ванільної коли ДЛЯ ЯКИХ УЛАДОК: для помпадурів, квіффів і контурів Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Water (Aqua), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Lanolin Wax, Ceteareth-25, Emulsifying Wax, Propylene Glycol, Cera Alba (Beeswax), PVP, Tribehenin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Kaolin, VP/VA Copolymer, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Fragrance (Parfum), Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Laurtrimonium Chloride, Sodium Bisulfite, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Phenoxyethanol Продукт не тестується на тваринах
Помада для волосся Reuzel Fiber Dark Blue 340 г
REUZEL FIBER у темно-синій банці - це помада на водній основі, яка ефективно працює на волоссі всіх типів і прекрасно підкреслює його текстуру. Помада має неперевершену рухому фіксацію, дає змогу легко укласти волосся заново протягом дня. REUZEL FIBER замішаний на водній основі, тому легко змивається водою. Якщо нанести пасту на сухе волосся, то паста додасть волоссю слабкого блиску. Як досягти сильнішого ефекту? Спробуйте нанести пасту на вологе волосся, тоді волосся стане блищати яскравіше. Легкий ванільно-м'ятний аромат - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. Рухома фіксація Слабкий блиск Для створення текстури, на водній основі АРОМАТ: легкий ванільно-м'ятний аромат ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для недбалих укладок, підкреслює текстуру будь-якої стрижки Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Water (Aqua), Lanolin Wax, Maltodextrin/VP Copolymer, PEG-8 Beeswax, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Glycerin, Tribehenin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Equisetum Arvense (Horsetail Root) Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Quinoa, Fragrance (Parfum), Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Tridecyl Trimellitate, Tridecyl Stearate, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Aminomethyl Propanol, Carbomer, Sodium Anisate, PEG-45m, Benzyl Benzoate, Limonene Продукт не тестується на тваринах
Помада для волосся Barbers Modeling Hair Pomade High Hold, 100 мл
Помада для укладки волосся Razor Hair Pomade 106 г
American Crew Classic Styling помада середньої фіксації 50 гр
American Crew Classic Styling, 50 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Classic Styling стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі полегшує стайлінг надає здорового блиску легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
DANDY Water Pomade Anti-Gravity Effect помада для волосся сильної фіксації
DANDY Water Pomade Anti-Gravity Effect, 100 мл, Помади для волосся для чоловіків, Хочете вивести свою зачіску на новий рівень і сформувати її за власним смаком? Тут вам стане в пригоді засіб для стайлінгу DANDY Water Pomade Anti-Gravity Effect. Він допоможе підкреслити природну текстуру волосся, надати йому бажаної форми та створити ідеальну професійну зачіску, не виходячи з дому. Спробуйте цей засіб для стайлінгу, і він допоможе вам вигідно підкреслити зачіску й надовго її зафіксувати. Властивості: екстрасильна фіксація полегшує стайлінг надає здорового блиску Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на волосся.
Bulldog Styling Pomade помада для волосся для чоловіків 75 гр
Bulldog Styling Pomade, 75 гр, Помади для волосся для чоловіків, Приборкайте неслухняне волосся та отримайте гладеньку зачіску, яка залишатиметься в ідеальному стані протягом довгих годин. Помада для волосся Bulldog Styling Pomade подбає по те, щоб ваше волосся виглядало бездоганно доглянутим упродовж цілого дня. Властивості: надає волоссю сяючого блиску захищає волосся від зовнішніх шкідливих факторів забезпечує довготривалу фіксацію зачіски розгладжує волосся сповнює волосся приємним ароматом Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Помада Uppercut Deluxe Pomade 30 г
Помада-водник Deluxe Pomade від бренду Uppercut Deluxe дозволить створити текстурну зачіску будь-якої складності. Вона має сильну фіксацію, що дозволяє впоратися з зачісками в стилі помпадур. Засіб не обтяжує волосся і не залишає жодних слідів та надає волоссю природний глянець щоб воно виглядало здоровим і доглянутим. Тепер акуратне та бездоганне укладання — ваша «зброя» досконалого стилю! Завдяки приємній консистенції на водній основі б'юті-продукт легко наносити, а також без особливих зусиль змивати. Помада для укладання забезпечує сильний стайлінг, але не склеює волосся і не твердне. Ідеальна для коротких і середніх зачісок, а також для зачіски «андеркат». Аромат ванільно-кокосовий. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Щоб отримати більш глянцевий еффект наносьте засіб на вологе волосся Склад: Аqua(water/eau),ceteareth-25, pvp, sodiumcocoamphoacetate, glycerin, propylene glycol, parfum (fragrance), coumarin, peg-75 lanolin(ovine), phenoxyethanol,methylparaben, tetrasodium edta, caramel,ci 16035/red 40. Продукт не тестувався на тваринах
Матова помада Uppercut Deluxe Matte Pomade 30 г
Помада для стайлінгу волосся Uppercut Deluxe Matte Pomade універсальний засіб, що підходить абсолютно всім. Він легко наноситься на волосся і легко змивається водою. Продукт неймовірно економічний у використанні: Вам знадобиться зовсім небагато цього засобу.Matte Pomade надасть волоссю середньої фіксації і абсолютно матового ефекту. Помада створює відмінні укладки, не склеює і не обтяжуює волосся. Вона дійсно здатна справити незабутнє враження, лише доторкнувшись до вашого волосся. Має  приємний аромат тірамісу. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Aqua, Stearic Acid, Cyclomethicone, Glycerin, Hydrogenated castor oil, Microcrystalline Wax, Cyclotetrasiloxane, Candelilla Cera, VP/VA Copolymer, PVP, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Genoryl Parfum (Aroma), Sodium Hydroxide, Caramel, Tetrasodium EDTA. Продукт не тестувався на тваринах
Помада Dapper Dan Deluxe Pomade 50 мл
Помада для волосся Dapper Dan Deluxe Pomade на водній основі. Помада є універсальним засобом, тому вона легко адаптується під обраний вами стиль. Має хорошу фіксацією і середнім рівнем блиску, при цьому вона легко змивається. Для додання волоссю природного блиску нанесіть невелику кількість на сухе волосся, якщо хочете домогтися зачіски в стилі 1930-х років нанесіть більше помади на злегка вологе волосся. Помада буде тримати вашу зачіску протягом дня, а при необхідності з можна заново створити потрібну укладку. Має цитрусвий аромат з нотками ванілі. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Щоб отримати більш глянцевий еффект наносьте засіб на вологе волосся Склад: Aqua, Ceteareth-25, Propylene Glycol, Polysorbate 60, PVP, Benzyl Alcohol, Laureth-2, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Triolete, Polymide-1 Dicaprylyl Ether, Parfum, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Lauryl Alcohol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Disodium EDTA, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 15985 (Yellow 6), Cl 19140 (Yellow 5). Продукт не тестувався на тваринах
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія