шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 26 моделей:
| American Crew Скинути все
American Crew Styling Defining Paste паста для стайлінгу 85 гр
American Crew Styling Defining Paste, 85 гр, Пасти для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Defining Paste стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: забезпечує середню фіксацію надає зачісці текстури та форми забезпечує матовий ефект полегшує стайлінг Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Формуючий крем American Crew Forming Cream, 85 г
Крем для волосся American Crew Forming Cream дуже зручний у використанні для укладання. Підходить для всіх типів волосся, але максимально ефективний з коротким волоссям. До складу крем пасти для волосся входять гліцерин та карнаубський віск, що забезпечує еластичну фіксацію та натуральний легкий блиск. Крем паста для укладання волосся American Crew Forming Cream ви отримуєте середню силу фіксації та незначний рівень блиску. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Щоб отримати більш глянцевий еффект наносьте засіб на вологе волосся Склад: Water (Aqua), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Bis Diglyceryl Polyacyladipate 2, Lanolin Wax (Lanolin Cera), PVP, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Carnauba), Ceteareth 25, VP/VA Copolymer, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ozokerite, Diethylhexyl Maleate, PEG 40 Castor Oil, Alcohol Denatured, PEG 10 Soy Sterol, Sucrose (Sugar), Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract (Cactus), Glycerin, Fragrance (Parfum), Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methlyproprional, Coumarin, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexylcinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxalde, Limonene, Linalool, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol Продукт не тестувався на тваринах
Крем Середньої Фіксації Для Волосся American Crew Fiber Cream, 100 Мл
Виготовлений за оригінальною рецептурою і сучасними технологіями American Crew, крем для стилізації володіє гелеподібною консистенцією речовини і волокнистою текстурою, завдяки чому засіб дуже легко наноситься і розподіляється по волоссю, дозволяючи без зайвих зусиль моделювати бажані зачіски. Після використання крему зачіска виглядають природно, текстурно, а укладання залишається рухомим. Формула крему додатково надає волоссю об'єм і зберігає гнучкість укладання, таким чином зачіска буде виглядати максимально природно і її можна поправити або видозмінити при необхідності. Добре підходить для волосся короткої та середньої довжини., забезпечуючи надійну фіксацію укладки протягом усього дня. Крем реалізується в зручному тюбику (100 мл), завдяки чому стайлер є практичною покупкою як для застосування в домашніх умовах, так і під час подорожей. Середня фіксація / природний блиск Волокниста текстура крему Практичність у використанні Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці.  Состав: Aqua/Water/Eau, PVP, Cera Alba (Beeswax(Cire D'abeille)), VP/VA Copolymer, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ozokerite, Petrolatum, Glyceryl Stearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaterium-69, Steareth-20, Stearic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Alcohol Denat., Isostearamide Mipa, Polysorbate 60, Methyl Gluceth-20, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Laurate, PEG-90M, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben. Y00089 Продукт не тестувався на тваринах
American Crew Classic Styling помада середньої фіксації 50 гр
American Crew Classic Styling, 50 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Classic Styling стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі полегшує стайлінг надає здорового блиску легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Meduim Hold спрей середньої фіксації 250 мл
American Crew Meduim Hold, 250 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся American Crew Meduim Hold забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: забезпечує середню фіксацію природна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня для повсякденної укладки волосся Склад: не містить спирту УФ-фільтр Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Styling Fiber моделююча гума сильної фіксації 50 гр
American Crew Styling Fiber, 50 гр, Гумки для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Fiber стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: полегшує стайлінг надає зачісці текстури та форми Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Формуючий крем American Crew Forming Cream, 50 г
Крем для волосся American Crew Forming Cream дуже зручний у використанні для укладання. Підходить для всіх типів волосся, але максимально ефективний з коротким волоссям. До складу крем пасти для волосся входять гліцерин та карнаубський віск, що забезпечує еластичну фіксацію та натуральний легкий блиск. Крем паста для укладання волосся American Crew Forming Cream ви отримуєте середню силу фіксації та незначний рівень блиску. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Щоб отримати більш глянцевий еффект наносьте засіб на вологе волосся Склад: Water (Aqua), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Bis Diglyceryl Polyacyladipate 2, Lanolin Wax (Lanolin Cera), PVP, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Carnauba), Ceteareth 25, VP/VA Copolymer, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Ozokerite, Diethylhexyl Maleate, PEG 40 Castor Oil, Alcohol Denatured, PEG 10 Soy Sterol, Sucrose (Sugar), Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract (Cactus), Glycerin, Fragrance (Parfum), Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methlyproprional, Coumarin, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexylcinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxalde, Limonene, Linalool, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol Продукт не тестувався на тваринах
Паста сильної фіксації American Crew Fiber, 50 г
American Crew Fiber – відомий професійний укладальний засіб із сильною фіксацією. Ця паста містить, так звані, гнучкі волокна, які допомагають ущільнити і збільшити обсяг волосся, надаючи їм ефект текстури.  Ідеально підходить для волосся з довжиною до 6 см. Забезпечує сильну та еластичну фіксацію з натуральним відтінком. Крім цього, паста забезпечує догляд.Ланолін у формулі пасти
American Crew Styling Finishing Spray спрей для волосся середньої фіксації
American Crew Styling Finishing Spray, 200 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Finishing Spray стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски середній рівень фіксації Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
American Crew Techseries Control Foam піна для укладки для довготривалої ф
American Crew Techseries Control Foam, 200 мл, Інші засоби для стайлінгу для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Techseries Control Foam стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі полегшує стайлінг має стійкий ефект Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку.
American Crew Styling Grooming Spray спрей для об'єму для фіксації кучеряв
American Crew Styling Grooming Spray, 250 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Grooming Spray стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: не обтяжує волосся надає здорового блиску надає зачісці текстури та форми має стійкий ефект Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Styling Fiber моделююча гума сильної фіксації 85 гр
American Crew Styling Fiber, 85 гр, Гумки для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Fiber стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: полегшує стайлінг надає зачісці текстури та форми Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Classic Light Hold крем для волосся слабкої фіксації 250 мл
American Crew Classic Light Hold, 250 мл, Інші засоби для стайлінгу для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Classic Light Hold стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: полегшує стайлінг не обтяжує волосся надає волоссю досконалого об'єму та форми Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, а потім зробіть бажану укладку.
American Crew Styling Pomade помада для волосся з блиском 85 гр
American Crew Styling Pomade, 85 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Pomade стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: забезпечує середню фіксацію полегшує стайлінг надає здорового блиску легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Styling Superglue гель для волосся екстра сильної фіксації 1
American Crew Styling Superglue, 100 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Там, де для створення бажаної зачіски недостатньо лише гребінця, лаку або пінки, на допомогу прийде гель для волосся American Crew Styling Superglue. Він допоможе надати волоссю бажаної форми й вичаклувати ідеальну салонну зачіску. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію, тому з зачіски не виб’ється жодне пасмо, а волосся залишиться ідеально укладеним протягом усього дня. Властивості: сильна фіксація надає здорового блиску для створення креативних зачісок Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
American Crew Whip стайлінговий крем для чоловіків 85 гр
American Crew Whip, 85 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Whip стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує середню фіксацію полегшує стайлінг не обтяжує волосся надає волоссю досконалого об'єму та форми має стійкий ефект Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Styling Molding Clay Моделююча глина сильної фіксації 85 гр
American Crew Styling Molding Clay, 85 гр, Моделювальні пасти для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Molding Clay стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі надає здорового блиску надає зачісці текстури та форми полегшує стайлінг Склад: має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Глина Моделююча Матова American Crew Matte Clay, 85 г
Глина American Crew Matte Clay — це професійний косметичний засіб для стилізації волосся від відомого американського бренду. Продукт володіє сильною фіксацією і відмінно підходить для всіх типів волосся.Дозволяє без зайвих зусиль створювати зачіски абсолютно різних стилів. Крім цього, засіб також придає волоссю текстуру і природний матовий відтінок. American Crew Matte Clay виготовляється на водній основі, завдяки чому глина добре лягає на волосся і легко змивається, не залишаючи при цьому слідів.Діюча формула речовини забезпечує надійну фіксацію волосся протягом цілого дня. Разом з цим, глина від American Crew також зберігає гнучкість волосся тому зачіску можна буде легко підправити або змінити в разі потреби.Глина на водній основі дуже проста у використанні. Легко змивається звичайним шампунем. Не залишає жирного блиску. Забезпечує тривалу стійку фіксацію Створює текстуру Легко змивається Не залишає відчуття жирності на волоссі Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Aqua/Water/Eau, Kaolin, Petrolatum, Beeswax, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Oleth-10, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Mineral Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.  Продукт не тестувався на тваринах
American Crew Styling Light Hold Styling Gel гель для волосся слабкої фікс
American Crew Styling Light Hold Styling Gel, 250 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Там, де для створення бажаної зачіски недостатньо лише гребінця, лаку або пінки, на допомогу прийде гель для волосся American Crew Styling Light Hold Styling Gel. Він допоможе надати волоссю бажаної форми й вичаклувати ідеальну салонну зачіску. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію, тому з зачіски не виб’ється жодне пасмо, а волосся залишиться ідеально укладеним протягом усього дня. Властивості: надає волоссю досконалого об'єму та форми надає здорового блиску природна фіксація полегшує стайлінг Склад: не містить спирту Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
Паста сильної фіксації American Crew Fiber, 85 г
American Crew Fiber – відомий професійний укладальний засіб із сильною фіксацією. Ця паста містить, так звані, гнучкі волокна, які допомагають ущільнити і збільшити обсяг волосся, надаючи їм ефект текстури.  Ідеально підходить для волосся з довжиною до 6 см. Забезпечує сильну та еластичну фіксацію з натуральним відтінком. Крім цього, паста забезпечує догляд.Ланолін у формулі пасти забезпечує найкраще зволоження, не даючи вашому волоссю пересихати, пошкоджуватися і ставати ламким. Воно при цьому стає відчутно м'якшим. Цетил пальмітат ще більше підсилює пом'якшення волосся та робить його гладеньким і шовковистим. Такий компонент як цетеарет-20 використовується для кондиціонувального ефекту. Урешті-решт, бджолиний віск забезпечує надійний захист від утрати вологи, тим самим підтримуючи волосся завжди в оптимальній формі. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Щоб отримати більш глянцевий еффект наносьте засіб на вологе волосся Склад: Aqua (Water) (Eau), Lanolin Cera (Lanolin Wax) (Cire De Lanoline), Cetearyl Alcohol, PVP, Tridecyl Stearate, Tribehenin, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Tridecyl Trimellitate, Ceteareth-25, PEG-8 Beeswax, PEG-40 Castor Oil, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Caramel, CI 19140 (Yellow 5). Продукт не тестувався на тваринах
American Crew Styling Liquid Wax рідкий віск для волосся з блиском 150 мл
American Crew Styling Liquid Wax, 150 мл, Блиски для волосся для чоловіків, Яка зачіска доповнить ваш образ і підкреслить вашу індивідуальність сьогодні? Хоч би який стиль ви обрали, віск для волосся American Crew Styling Liquid Wax допоможе вам утілити задум у реальність. Ваша зачіска, зроблена в комфорті власної оселі, не поступатиметься витворам фахових стилістів. Віск забезпечує повний контроль над волоссям, тож ви зможете формувати й укладати його так, як вам заманеться. Крім того, він гарантує міцну фіксацію та приємно здивує вас своєю стійкістю. Властивості: надійно та сильно моделює волосся підсилює природний блиск волосся надасть останніх штрихів будь-якому стилю зачіски легкий у застосуванні водостійкий засіб Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
American Crew Styling Heavy Hold Pomade помада для волосся сильної фіксаці
American Crew Styling Heavy Hold Pomade, 85 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Heavy Hold Pomade стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує екстрасильну фіксацію полегшує стайлінг надає здорового блиску Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Styling Grooming Cream стайлінговий крем сильної фіксації 85
American Crew Styling Grooming Cream, 85 гр, Пасти для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Grooming Cream стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі надає здорового блиску розгладжує не обтяжує волосся полегшує стайлінг Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
American Crew Cream Pomade помада для волосся 85 гр
American Crew Cream Pomade, 85 гр, Помади для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Cream Pomade стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми надає здорового блиску забезпечує середню фіксацію Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість помади на сухе волосся та укладіть його в бажану зачіску.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлінг для волосся American Crew. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити стайлінг для волосся American Crew в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на стайлінг для волосся American Crew. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія