шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 120 моделей:
| Old Spice Скинути все
Аерозольний дезодорант Old Spice Whitewater, 150 мл
Твердий дезодорант Old Spice Citron 50 мл
Дезодорант Old Spice Citron аерозольний 150 мл
Твердий дезодорант Old Spice Whitewater 50 мл
Дезодорант Old Spice Whitewater 85 мл
Дезодорант Аерозольний Old Spice Booster 150мл 8006540219300
Уявіть нову, покращену версію себе, яка з легкістю ремонтує військові гелікоптери та впевнено обговорює важливі справи електронного спорту. Чи вдалося? Тоді цей сильний аромат для вас. Аерозольний дезодорант-антиперспірант Old Spice Booster захищає від поту та неприємного запаху та підвищує ваші ігрові можливості. Він створений для впевнених у собі чоловіків зі сталевим характером, які добре знаються на приємних ароматах і знають, як виглядати на всі 100%. Особливості та переваги: Вишуканий аромат Old Spice робить вас незабутньою людиною, навколо якої обертається всесвіт Дезодорант-антиперспірант Old Spice для чоловіків настільки потужний, що може загородити річку Дезодорант-антиперспірант Old Spice для захисту від поту та неприємного запаху протягом 48 годин Свіжість, що буквально повертає вас до життя Склад Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Diste Triethyl Citrate, Dimethiconol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol.
Дезодорант твердий Old Spice Citron 50мл 8700216203654
Дезодорант Old Spice Citron - це надійний захист від поту і неприємного запаху протягом усього дня. Завдяки своїй ефективній формулі цей дезодорант забезпечує вас свіжістю і впевненістю в будь-який момент, надаючи сильний захист від потовиділення. Особливості: Надійно захищає від поту, забезпечуючи вам свіжість і комфорт протягом усього дня; Компактний розмір дезодоранту робить його ідеальним для подорожей або для використання в поїздках; Його потужна формула забезпечує до 48 годин захисту від поту і неприємного запаху, даруючи вам упевненість у будь-якій ситуації. Спосіб застосування:  Нанесіть дезодорант на суху та чисту пахвову шкіру. Дайте дезодоранту абсорбуватися і висохнути перед одягом. Використовуйте щодня для максимального захисту від поту і неприємного запаху.
Дезодорант-антиперспірант Твердий Old Spice Booster 50мл 8006540442111
Можеш уявити могутню та жахливу версію самого себе, який з легкістю ремонтує військові гелікоптери та впевнено обговорює кіберспорт? Так? Тоді цей армований аромат для тебе. Твердий дезодорант-антиперспірант Old Spice Booster захищає від поту та неприємного запаху, посилюючи твої ігрові навички. Це дезодорант для впевнених чоловіків з сильним характером, які добре виглядають і знаються на хороших ароматах. Особливості: Завдяки незабутньому аромату Old Spice ти завжди будеш у центрі уваги. Дезодорант Old Spice не залишає білих та жовтих слідів. Дезодорант Old Spice працює весь день, адже, як правило, твоє тіло нікуди не зникає протягом усього дня. Свіжість ароматів, здатна повернути вас назад до життя. Склад Dimethicone, Aluminum Zirconium Pentachlorohydrex Gly, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated
Дезодорант-антиперспірант Аерозольний Old Spice Citron with Sandalwood sce
Аерозольний дезодорант-антиперспірант Old Spice Citron знає все про твої нехитрі бажання: грати у відеоігри з високоінтелектуальною красунею, сидячи в затишному гамаку в джунглях, поки мавпи вичавлюють апельсиновий сік прямо тобі в рот. Аерозольний дезодорант-антиперспірант Old Spice забезпечує таку можливість терміном до 48 годин. Забудь про надмірне потовиділення і неприємний запах під пахвами. Тільки мужність. Особливості та переваги: Спеціальна технологія дозволяє насолоджуватися неймовірно стійким ароматом Чоловічий дезодорант-антиперспірант Old Spice настільки потужний, що міг би впоратися з цілою річкою Дезодорант-антиперспірант Old Spice для захисту від неприємного запаху та поту на 48 годин Дезодорант-антиперспірант Old Spice не містить спирту Склад Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Hydroxylomethyl, Salicylate, Citral, Benzyl Benzoate, Coumarin, Geraniol Дуже вогненебезпечно. Балончик під тиском. Може вибухнути під час нагрівання. Зберігати подалі від розпечених предметів, гарячих поверхонь, іскор, відкритого вогню та інших джерел займання. Не палити під час використання. Не розпорошувати поблизу відкритого вогню, розпечених предметів чи джерел тепла. Не розкривати та не спалювати навіть після використання. Зберігати від впливу прямих сонячних променів та нагрівання вище 50°С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Використовувати у приміщенні, яке добре провітрюється. Уникати навмисного вдихання. Використовувати лише за призначенням. Не наносити на пошкоджену та запалену шкіру. У разі роздратування припинити використання. Уникати потрапляння у вічі. При попаданні у вічі негайно промити їх водою. Не містить озоноруйнівних речовин.
Old Spice Booster дезодорант-спрей 150 мл
Old Spice Booster, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Booster  — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: регулює потовиділення та зволоження шкіри забезпечує тривалий захист надає свіжості нейтралізує запах Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Old Spice Oasis дезодорант-спрей для чоловіків 150 мл
Old Spice Oasis, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Дезодорант Old Spice Oasis ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: забезпечує оптимальне поглинання поту надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу ефективно захищає від потовиділення запобігає подразненням, а також заспокоює шкіру не залишає плям на одязі Спосіб використання: Підходить для щоденного використання. Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Повторюйте будь-коли упродовж для відповідно до потреб.
Old Spice Captain антиперспірант для чоловіків 50 мл
Old Spice Captain, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Captain — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: надає свіжості забезпечує оптимальне поглинання поту забезпечує тривалий захист Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
Old Spice Tigerclaw дезодорант та спрей для тіла для чоловіків 150 мл
Old Spice Tigerclaw, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Old Spice Tigerclaw оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу надає свіжості не залишає плям на одязі не викликає подразнення нейтралізує запах Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Old Spice Deep Sea антиперспірант 50 мл
Old Spice Deep Sea, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Deep Sea  — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу ефективно захищає від потовиділення зберігає відчуття комфорту упродовж тривалого часу не викликає подразнення Склад: не містить спирту Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Old Spice RockStar дезодорант-спрей для чоловіків 150 мл
Old Spice RockStar, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Дезодорант Old Spice RockStar ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: не залишає плям на одязі забезпечує тривалий захист нейтралізує запах надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу не блокує природні процеси в тілі не викликає подразнення має приємний аромат Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray дезодорант-спрей 150 мл
Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає свіжості захищає від неприємного запаху ефективно захищає від потовиділення Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
Old Spice Krakengard дезодорант-спрей 150 мл
Old Spice Krakengard, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Krakengard — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: надає свіжості не залишає плям на одязі забезпечує довготривале відчуття свіжості Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Old Spice Whitewater гелевий антиперспірант для чоловіків 70 мл
Old Spice Whitewater, 70 мл, Aнтиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Whitewater  — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: надає свіжості забезпечує тривалий захист захищає від неприємного запаху ефективно захищає від потовиділення Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
Old Spice Bearglove дезодорант-стік для чоловіків 50 мл
Old Spice Bearglove, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Old Spice Bearglove оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу ефективно захищає від потовиділення доповнення до аромату з цієї ж колекції не залишає плям на одязі Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Old Spice Wolfthorn XXL Deodorant Stick антиперспірант 50 мл
Old Spice Wolfthorn XXL Deodorant Stick, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Wolfthorn — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: надає свіжості забезпечує тривалий захист ефективно захищає від потовиділення Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
Old Spice Astronaut дезодорант та спрей для тіла для чоловіків 150 мл
Old Spice Astronaut, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Old Spice Astronaut оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу надає свіжості не залишає плям на одязі нейтралізує запах зберігає відчуття комфорту упродовж тривалого часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Old Spice Bearglove освіжаючий дезодорант-спрей для чоловіків 150 мл
Old Spice Bearglove, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Old Spice Bearglove оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу захищає від неприємного запаху не викликає подразнення Склад: не містить спирту Спосіб використання: Підходить для щоденного використання. Перед використанням струсніть.
Old Spice Deep Sea дезодорант-спрей 150 мл
Old Spice Deep Sea, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Old Spice Deep Sea  — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу ефективно захищає від потовиділення зберігає відчуття комфорту упродовж тривалого часу не викликає подразнення Склад: не містить спирту Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Перед використанням струсніть. Підходить для щоденного використання.
Old Spice Astronaut дезодорант-стік для чоловіків 50 мл
Old Spice Astronaut, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Old Spice Astronaut оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу не залишає плям на одязі не викликає подразнення зберігає відчуття комфорту упродовж тривалого часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранти Old Spice. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити дезодорант Old Spice в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на дезодоранти Old Spice. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія