шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Персонаж
Супергерої
Тематика
Розмір
Додатково
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 266 моделей:
| Черепашки-ніндзя Скинути все
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Донателло, 11,5 см (83282)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III XL Леонардо (83221)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Леонардо, 11,5 см (83281)
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-Ніндзя Леонардо (83351)
Набір фігурок TMNT Черепашки-ніндзя класичні Донателло проти Шредера, 15 с
Набір фігурок TMNT Черепашки-ніндзя класичні Леонардо проти Рокстеді, 15 с
Ігрова фігурка TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Леонардо Гігант, 30 см (834
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Дон
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Лео
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Дон
Ігрова фігурка TMNT Funrise Черепашки-Ніндзя Майстри бойових мистецтв, Лео
Ігрова фігурка TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Леонардо (71040) 7104
Приєднуйтесь до веселих розваг братів черепашок-ніндзя на скейтбордах з ігровою фігуркою TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Леонардо. Застосуйте лаунчер та поставте іграшку на спеціальний аксесуар, що йде у комплекті. Іграшка буде обертатись, а потім зіскочить з підставки. В комплекті: - іграшка; - лаунчер; - підставка. Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Гонщик з лаунчером Леонардо (71017) 71017
Візьміть участь у перегонах з ігровою фігуркою TMNT Гонщик з лаунчером Леонардо. За допомогою лаунчера запустіть машинку з черепашкою. Змагайтеся у перегонах з друзями або зберіть всю колекцію. Набір рекомендований для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Донателло (71042) 710
Приєднуйтесь до веселих розваг братів черепашок-ніндзя на скейтбордах з ігровою фігуркою TMNT Funrise Скейтбордист з лаунчером Донателло. Застосуйте лаунчер та поставте іграшку на спеціальний аксесуар, що йде у комплекті. Іграшка буде обертатись, а потім зіскочить з підставки. В комплекті: - іграшка; - лаунчер; - підставка. Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Гонщик з лаунчером Донателло (71019) 71019
Візьміть участь у перегонах з ігровою фігуркою TMNT Гонщик з лаунчером Донателло. За допомогою лаунчера запустіть машинку з черепашкою. Змагайтеся у перегонах з друзями або зберіть всю колекцію. Набір рекомендований для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Донателло (71
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Донателло поспішає на допомогу місту. Черепашка рухається за допомогою класичного pull back механізму. Захистіть місто від загрози увімкнувши бойовий режим. Для цього потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка-ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Леонардо (710
Ігрова фігурка TMNT Sewer shredders Майстри бойових мистецтв Леонардо поспішає на допомогу місту. Черепашка рухається за допомогою класичного pull back механізму. Захистіть місто від загрози увімкнувши бойовий режим. Для цього потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка-ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Леонардо (71059) 7
Приєднуйтесь до ігрової фігурки TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Леонардо та допоможіть черепашкам перемогти ворогів. Іграшка їде за допомогою класичного pull back механізму. Щоб увімкнути бойовий режим потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Донателло (71057)
Приєднуйтесь до ігрової фігурки TMNT Movie star Майстри бойових мистецтв Донателло та допоможіть черепашкам перемогти ворогів. Іграшка їде за допомогою класичного pull back механізму. Щоб увімкнути бойовий режим потрібно натиснути на кнопку, що знаходиться на панцирі: черепашка ніндзя почне рухати руками зі зброєю! Іграшка рекомендована для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie III Леонардо (83281) 83281
Приготуйтеся до знайомства з ігровою фігуркою TMNT Movie III Леонардо, створеною за мотивами нового анімаційного фільму «Черепашки-Ніндзя»! Леонардо — лідер Черепашок у блакитному, а тепер він ще й учень старшої школи! Коли Лео та його брати починають покидати дім у каналізації, він вирішує перетворити їх на команду борців зі злочинністю, яку він зможе привести до перемоги. У набір
Ігрова фігурка TMNT Movie III Донателло (83282) 83282
Приготуйтеся до знайомства з ігровою фігуркою TMNT Movie III Донателло, створених за мотивами нового анімаційного фільму «Черепашки-Ніндзя»! Донателло — мозок команди Черепашок, який стежить за тим, щоб вони завжди були оснащені найновішою технікою. Він не може бути лідером групи, але це не означає, що він не може бути кумиром! У набір входить: - рухома фігурка Донателло 12см; -
Ігрова фігурка TMNT Movie III XL Донателло (83222) 83222
Поринайте в нові пригоди «Черепашок-Ніндзя» разом з ігровою фігуркою TMNT Movie III XL Донателло! Названий на честь на честь скульптора Донато ді Нікколо ді Бетто Барді, вчений-дослідник з репутацією зарозумілого хлопця. Воліє вирішувати конфлікти мирним шляхом, у бою використовує жердину бо. У набір входить: - фігурка Донателло; - жердина бо. Нові пригоди чекають на вас! Велика фігурка черепашки Донателло допоможе розібратися з силами зла у Нью-Йорку! Фігурка допоможе розвинути в дітях емоційний розвиток, уміння гратися. Рекомендовано для дітей віком від 4-х років.
Ігрова фігурка TMNT Movie III XL Леонардо (83221) 83221
Поринайте в нові пригоди «Черепашок-Ніндзя» разом з ігровою фігуркою TMNT Movie III XL Леонардо. Він тезка Леонардо да Вінчі, лідер войовничих черепашок, хоробрий, рішучий та відданий. Завжди дотримується кодексу честі та віддає перевагу у бою парі мечів-катан. У набір входить: - фігурка Леонардо; - катана. Нові пригоди чекають на вас! Велика фігурка черепашки допоможе розібратися з силами зла у Нью-Йорку! Фігурка допоможе розвинути в дітях емоційний розвиток, уміння гратися. Рекомендовано для дітей віком від 4-х років.
Ігровий набір Akedo TMNT Донателло та Бакстер (123220) 123220
Грандіозна битва добра проти зла! Aкедо та Черепашки-ніндзя об’єднали зусилля! До уваги всіх шанувальників Черепашок-ніндзя! Хто вийде переможцем з Битві Найсильніших? Готовий боротися? Склад набору: - 2 фігурки; - 2 контролери; - інструкція/гід колекціонера.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фігурки й трансформери. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити фігурки / трансформери в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на фігурки й трансформери. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія