искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 51 моделей:
| Demix Сбросить все
Еспандер кистьовий Demix, 10 кг, зелений (7D06DXGAEG) NS7D06DXGAEG
Еспандер кистьовий Demix, 10 кг, зелений (7D06DXGAEG) Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко вміщується в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 5 кг, бірюзовий NSCUZ88FZ9E1
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко вміщується в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг, сірий 3ZFPMRQ893
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 25кг.   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг, червоний NS24s4t9tnmh
Компактний еспандер Demix призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 7 см, опір - 15 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг, чорний (1IJQPIGKBL) NS1IJQPIGKBL
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 25кг.   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг, фіолетовій 03VXLUQAN3
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 15 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix,15 кг, помаранчевий 28C86LK3DN
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 15 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг, фіолетовій Z5AKQNDBHE
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 20 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг, синій EG8Y7T7QH1
  Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 20 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг., білий 41G43Q0T97
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект. Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 20 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг., білий LUQ7NQ8IBZ
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект. Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 25 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг., білий 90T6YKPV13
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект.  Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 15 кг.
Еспандер кистьовий люмінесцентний Demix, 20 кг ET44E91ISF
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект.  Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 20 кг.
Еспандер кистьовий Demix з регулюванням навантаження від 10 до 23 кг (сіри
Почніть своє тренування з невеликих рухів рук та кистей, розтягуючи та розігріваючи м'язи. Еспандер забезпечує оптимальний опір, дозволяючи вам поступово збільшувати навантаження в міру прогресу. Таким чином, ви не тільки запобігаєте можливим травмам, але й максимально ефективно готуєте своє тіло до тренування. Регулювання навантаження від 10 до 23 кг.
Стрічка силова Demix, 10-20 кг, помаранчева O1ZTEK40TW
Силова стрічка Demix призначена для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг та спини, що робить підтягування та віджимання ефективнішими. Використання силової стрічки у тренуваннях дозволяє розвивати швидкість та витривалість завдяки опору, який вона надає. Регулярні заняття зі стрічкою сприяють поліпшенню тонусу м'язів та постави. Силова стрічка має опір у діапазоні від 10 до 20 кг.
Еспандер універсальний Demix, фіолетовий GNCZ6AHWJM
Еспандер Demix є відмінним засобом для зміцнення м'язів ніг, стегон і верхньої частини тіла, включаючи груди і живіт. Регулярні тренування з використанням цього еспандера сприяють покращенню м'язового тонусу та допомагають підтримувати правильну поставу.
Стрічка силова Demix, 20-30 кг, червона 9OJMC3CEFU
Силова стрічка Demix призначена для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг та спини, що робить підтягування та віджимання ефективнішими. Використання силової стрічки у тренуваннях дозволяє розвивати швидкість та витривалість завдяки опору, який вона надає. Регулярні заняття зі стрічкою сприяють поліпшенню тонусу м'язів та постави. Силова стрічка має опір у діапазоні від 20 до 30 кг.
Еспандер грудний Demix EEBCGXMAFE
Функціональні тренування верхньої частини тіла, біцепсів, трицепсів і грудних м'язів. Довжина 65 см. Опір 20 кг.
Стрічка силова Demix, 30-45 кг, фіолетова LVV96SE1OS
Силова стрічка Demix призначена для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг та спини, що робить підтягування та віджимання ефективнішими. Використання силової стрічки у тренуваннях дозволяє розвивати швидкість та витривалість завдяки опору, який вона надає. Регулярні заняття зі стрічкою сприяють поліпшенню тонусу м'язів та постави. Силова стрічка має опір у діапазоні від 30 до 45 кг.
Силова стрічка Demix, 55-65 кг, синя 2FO3JLYDUJ
Силова стрічка Demix служить для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг і спини. Завдяки снаряду підтягування та віджимання стануть ефективнішими. Опір, який лежить в основі тренувань зі стрічкою, дозволяє розвивати швидкість і витривалість. Регулярні заняття підвищують тонус м'язів і покращують поставу. Опір: 55-65 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 5 кг, бірюзовий (CUZ88FZ9E1)
Еспандер кистьовий Demix, 10 кг, зелений (7D06DXGAEG)
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг (EG8Y7T7QH1)
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг, червоний
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на эспандеры Demix. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить эспандер Demix в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на эспандеры Demix. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История