искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 242 моделей:
| Flamingo Сбросить все
Игрушка Flamingo Latex Football, мяч футбольный, для собак, 6 см
Игрушка Flamingo Latex Mouse, мышь, для собак
Игрушки Flamingo Long Tail для собак, забавные зверьки длиннохвостые, лате
Игрушка Flamingo Good4Fun Bone With Rope для щенков и собак, латексная кос
Игрушки Flamingo Jurassic для собак, динозавры латексные, с наполнителем,
Игрушка Flamingo Foam Livia Ring кольцо, для собак, с ароматом малины, M
Игрушка Flamingo Frisbee интерактивная, для собак, резина, 22 см
Игрушка Flamingo Gladiator Tri-Ring Super для собак, резина, 11х14.5 см
Игрушка Flamingo Frisbee+LED подсветкой для собак, резина, 20 см
Іграшка для котів Flamingo Ball Spungy, 4 см
Щоб кіт був сильним і здоровим, йому потрібно багато рухатися, бігати та стрибати, тренувати увагу та спритність, вистежувати видобуток. Ідеальною іграшкою для рухливих ігор є м’яч із губки (поролону) Flamingo Ball Spungy. Він добре пружинить, добре відскакує від твердих поверхонь. Крім того, іграшка досить м’яка, щоб кіт міг носити її в зубах як видобуток, і легка, щоб ваш вихованець міг сам катати і підкидати м’яч. Є ще одна важлива перевага - цей м’яч не дзвенить і не торохтить. Якщо навіть вашому коту заманеться пограти о 3-й годині ранку, шуму від катання іграшки не буде. УВАГА! Товар представлений у колірному асортименті, ціна вказана за 1 варіант іграшки. Фото є ознайомлювальними. Попередній вибір під час замовлення неможливий, тому що конкретний варіант визначається, зважаючи на наявність на складі.
Іграшка для котів Flamingo Wind UP Darren Mouse, 6 см
Flamingo Wind Up Mouse ФЛАМІНГО Заводна іграшка у вигляді велюрової мишки на коліщатках - це іграшка, яка задовольнить мисливські інстинкти домашнього улюбленця. Ігри з такою іграшкою відмінно покращують настрій кішок та власників, а також підтримують м’язи улюбленця у тонусі. Від таких ігор усі отримають велике задоволення. 
Іграшка для собак Flamingo Sisal Dummy Handles, 20 см
Flamingo (ФЛАМІНГО) SISAL DUMMY W HANDLES - іграшка-апорт з ручкою сизалевою для собак. Чудовий засіб навчання для спортивних та мисливських собак. Апорт має оптимальну вагу для легкого метання та тренування. Він також ефективний для виконання різних вправ із собакою. Має високу зносостійкість, прослужить набагато довше за звичайний апорт.
Іграшка для собак Flamingo Cotton Rope Duotennis, 40 см
Flamingo Cotton Rope Duotennis - поєднання найпопулярніших іграшок для собак: мотузкової канатної кістки та м’ячів. Є збірною конструкцією з двох тенісних м’ячів, розташованих між двома вузлами мотузкового каната. М’ячі вільно переміщуються у відведеному їм просторі.  Аксесуар для ігор урізноманітнить дозвілля активного собаки за вашої відсутності і дасть привід щось із задоволенням погризти. Іграшка може використовуватись для ігор, дресирування, апортування на свіжому повітрі. Завдяки канату її легко кидати, а м’ячі допомагають створити чітко видиму траєкторію.  Іграшка Flamingo Cotton Rope Duotennis підійде для дорослих собак та цуценят.  Тенісні м’ячі виготовлені з твердої гуми і щільно обтягнуті двоколірною повстю. Місця стиків добре закріплені та зміцнені гумовим кантом. Мотузковий канат скручений у щільний джгут із тонких бавовняних ниток 3-х кольорів, які при гризі добре очищають зуби, масажують ясна і запобігають появі зубного каменю.  Довжина виробу: 40 см.  Діаметр м’ячів: 6,5 см.  Товщина мотузкового каната: 1,5 см.
Іграшка для собак Flamingo Choco Bone, 19 см
Задовольніть природну потребу вашого собаки гризти і жувати з кісточкою Flamingo Choco Bone. Це чудовий спосіб зацікавити улюбленця за вашої відсутності, допомогти позбутися нудьги та стресу, переключити його від деструктивного гризіння до позитивного використання жувальних іграшок. До того ж це безпечніше, ніж гризіння натуральних кісточок, які можуть розколюватися. Іграшка для собак Flamingo Choco Bone виглядає зовсім як справжня кістка, її зручно носити в зубах, тримати лапами та гризти. Під час жування кістки собакою іграшка працює як зубна щітка, сприяючи очищенню зубів і перешкоджаючи утворенню зубного нальоту та зубного каменю. Кісточка Flamingo Choco Bone виготовлена з ароматом шоколаду, який посилить привабливість іграшки для вашого улюбленця. ВАЖЛИВО! Flamingo Choco Bone – це не ласощі! Іграшка не призначена для їжі! Не давати цуценятам, у яких повністю не помінялися всі зуби на постійні. Чому варто купити жувальну іграшку для собак Flamingo Choco Bone: перешкоджає деструктивному гризінню, виробляючи в улюбленця правильну звичку жування іграшок, що вбереже від знищення ваші меблі та взуття; допомагає позбутися нудьги, стресу і зайняти собаку під час вашої відсутності; догляд за зубами: масажує ясна, сприяє очищенню зубів і перешкоджає утворенню зубного нальоту та зубного каменю; смак шоколаду посилює привабливість жувальної іграшки для собак; контроль ваги: жування іграшки не впливає на норми добового раціону собаки; матеріал виготовлення – міцний нейлон; легко утримувати в чистоті – достатньо помити теплою водою.
Іграшка для собак Flamingo Teun Pig, 17 см
Flamingo Swine - забавне порося, яке видає правдоподібні хрюкаючі звуки, цікавлячи вашого улюбленця і спонукаючи його до гри. Іграшка для собак виготовлена з латексу - матеріалу, який витримує навантаження навіть сильних собачих щелеп та абсолютно безпечний для здоров’я тварини.  Іграшка підійде для дорослих собак та цуценят.  УВАГА! Колір іграшки представлений у асортименті: чорний, рожевий, жовтий. Ціна вказана за 1 варіант. Попередній вибір під час замовлення неможливий, т.к. конкретний варіант визначається, з наявності товару складі.
Іграшка для собак Flamingo Rugby With Mint, 11.5 см
Flamingo (ФЛАМІНГО) RUGBY WITH MINT міцна іграшка для собак - масажний м’яч для зубів з гумовими зубцями, овальної форми, з м’ятою. Регулярні ігри з таким м’ячем допомагають запобігти утворенню зубного каменю, у поєднанні з масажем ясен, що є профілактикою запальних захворювань ясен. М’ята освіжає подих
Іграшка для собак Flamingo Andes Flamingo, 36 см
Flamingo Andes Flamingo - м’яка іграшка та відмінний компаньйон для собак із неагресивним стилем гризіння. Цей рідкісний птах з Анд з незвичайним рожевим забарвленням претендує стати фаворитом для вашого улюбленця, супутником на прогулянці або під час сну, розвагою та "ліками" від нудьги та стресу у вашу відсутність. Іграшка для собак виготовлена з матеріалів різних текстур: плюш з довгим ворсом для голови та тулуба птиці, плюш з коротким ворсом - для масивної дзьоби, а як ніг задіяні канати, туго сплетені з бавовняних ниток. Чому варто купити іграшку для собак Flamingo Andes Flamingo: підходить для інтерактивних ігор, сну і як жувальна іграшка; допомагає позбутися нудьги, стресу і зайняти собаку у вашу відсутність;  зручна форма: собаці комфортно хапати, переносити та утримувати;  для більшого азарту та зацікавленості улюбленця всередині іграшки вбудована пищалка;  виготовлена з нетоксичних матеріалів різних текстур;  міцні канати, сплетені з бавовняних ниток, відмінно витримують натиск зубів та гру в перетягування;  догляд за зубами та пащею: гризіння та жування канатів сприяє м’якому масажу ясен та очищенню зубів, які в сукупності працюють проти утворення зубного нальоту та зубного каменю;  рекомендується для собак з помірним та неагресивним стилем гризіння;  в асортименті 2 розміри іграшки для різних порід собак. Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди слідкуйте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашого собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися.
Іграшка для собак Flamingo Power Ball, 16 см
Flamingo (Фламінго) POWER BALL іграшка для собак - м’яч у вигляді гирі для собак. Виготовлений із якісної гуми. М’яч значно розширить кількість доступних ігор на відпочинку поблизу річок і озер, а завдяки яскравому кольору - не втратить уваги на воді і в траві. Ще одним плюсом такої іграшки є ручка, використання якої зручне для самого господаря - можна тримати в руках, повісити на кермо велосипеда.
Іграшка для собак Flamingo Cotton Bone 2 Knots, 43 см
Flamingo Cotton Bone 2 Knots - проста та корисна іграшка для собак, яка задовольнить жувальні рефлекси тварини і може розважити навіть найактивнішого вашого улюбленця. Крім того, виріб можна використовувати для апортування при дресируванні собак. Дана модель іграшки є відрізком каната, щільно скрученого з різнокольорових бавовняних ниток. На кінцях виробу зав’язані вузли створення додаткового рельєфу. Таким чином іграшка ФЛАМІНГО виглядає як стилізована кістка, яка, крім розважальної функції, є ще гарним профілактичним засобом для здоров’я зубів. У процесі гри та гризіння каната вашим вихованцем відбувається м’яке очищення зубів собаки та додатковий масаж ясен, які разом працюють проти утворення зубного каменю.
Іграшка для собак Flamingo Buddy Harry, 28 см
Flamingo (Фламінго) BUDDY HARRY - м’яка іграшка для собак у вигляді плюшевих собачок. Незвичайність іграшки полягає в тому, що всередину вставляється пластикова пляшка, яка під час укусів або при натисканні на іграшку тріщатиме, тим самим мотивуючи собаку до гри. Ваш вихованець буде щасливий!
Іграшка для собак Flamingo Rubber Flexo Twisted Dumbbell, 21 см
Іграшка для собак Flamingo Flexo Twisted Dumbbell - незрівнянна радість для вашого улюбленця, якщо він любить гризти, грати і носити щось у зубах, що роблять практично всі активні собаки.  Іграшка виготовлена з термопластичної гуми, яка не має запаху, дуже міцна і гнеться лише за великого зусилля. Тому модель підходить для вихованців, які люблять щось активно гризти, а також для ігор із собакою в апорт.  Flamingo Flexo Twisted Dumbbell зручно брати із собою на прогулянку. Ваш собака може нести гантель у зубах, не зазіхаючи на інші привабливі для неї предмети на землі. Яскраво помаранчевий колір іграшки буде добре видно при грі в апорт, тому вона не загубиться у траві. Крім того, якщо гантель забрудниться, її легко почистити в теплій воді з м’яким милом.  Іграшка для собак Flamingo Flexo Twisted Dumbbell має нерівну поверхню, щоб вашому вихованцю було зручно та цікаво її гризти. Принагідно ваша собака м’яко масажуватиме ясна і зуби, запобігаючи утворенню зубного нальоту зубного каменю.  При досить міцному матеріалі виготовлення гантелі слід розуміти, що будь-яка іграшка з часом може руйнуватися, особливо якщо у вас вихованець з інтенсивним стилем гризіння. Тому завжди доглядайте собаку, коли вона бавиться і не дозволяйте їй грати зі зламаними або пошкодженими іграшками.  Чому варто купити іграшку для собак Flamingo Flexo Twisted Dumbbell:  перешкоджає деструктивному гризенню;  зручна для ігор із собакою на вулиці та в приміщенні;  виготовлена із міцної термопластичної гуми без запаху;  сприяє м’якому масажу ясен та зубів, запобігаючи утворенню зубного нальоту та зубного каменю;  легкий догляд.
Іграшка для собак Flamingo Power Ball, 22 см
Flamingo (Фламінго) POWER BALL іграшка для собак - м’яч у вигляді гирі для собак. Виготовлений із якісної гуми. М’яч значно розширить кількість доступних ігор на відпочинку поблизу річок і озер, а завдяки яскравому кольору - не втратить уваги на воді і в траві. Ще одним плюсом такої іграшки є ручка, використання якої зручне для самого господаря - можна тримати в руках, повісити на кермо велосипеда.
Игрушка Flamingo Soccerball Neon для собак, мяч цвет неон, искусственная к
Игрушка Flamingo Good4Fun Heart Refillable для собак в виде сердечка, рези
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   11  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушки для собак Flamingo. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушка для собаки Flamingo в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушки для собак Flamingo. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История